|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:11 am
Kopciuszek jeszcze raz murzyna jak ci cie ciuszki podobają?/ masz racje np ty ,twoja siostra i pare innych osub jesteście ok. dzieki a ciuszki sa spox
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:12 am
Murzyna Kopciuszek jeszcze raz murzyna jak ci cie ciuszki podobają?/ masz racje np ty ,twoja siostra i pare innych osub jesteście ok. dzieki a ciuszki sa spox nie mogłamm paczeć jak marzniesz 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:13 am
Kopciuszek Murzyna Kopciuszek jeszcze raz murzyna jak ci cie ciuszki podobają?/ masz racje np ty ,twoja siostra i pare innych osub jesteście ok. dzieki a ciuszki sa spox nie mogłamm paczeć jak marzniesz 3nodding heart NIE bylo az tak zimno smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:15 am
Murzyna NIE bylo az tak zimno smile taa.. to wyjdz w bieliżnie na dwur to pogadamy potem (nie praktykowałam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:15 am
Kopciuszek nie mogłamm paczeć jak marzniesz 3nodding heart to podobno zdrowo od czasu do czasu wymarznac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:16 am
Ja- Yosei ...dobra ...przepraszam, że to powiem i wiem, że nie powinienem - ale zaufajcie mi - chociaż troszke może mi ulży ...Srajcie się! ...eh (wrjak mi bedzie lepiej) ... narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Hej Rufus!! witka Baliaur_co_jej _tu_nie_ma!! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek Murzyna NIE bylo az tak zimno smile taa.. to wyjdz w bieliżnie na dwur to pogadamy potem (nie praktykowałam) trzeba by sprobowac ale latem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kopciuszek nie mogłamm paczeć jak marzniesz 3nodding heart to podobno zdrowo od czasu do czasu wymarznac..... trż racja, ale znam ją od pieluszki i mie mogłam na to patrzeć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:17 am
Murzyna Kopciuszek Murzyna NIE bylo az tak zimno smile taa.. to wyjdz w bieliżnie na dwur to pogadamy potem (nie praktykowałam) trzeba by sprobowac ale latem biggrin latem to i nago morzesz latać (jak sie zdobendziesz na odwage biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:17 am
Kopciuszek opcy Kopciuszek nie mogłamm paczeć jak marzniesz 3nodding heart to podobno zdrowo od czasu do czasu wymarznac..... trż racja, ale znam ją od pieluszki i mie mogłam na to patrzeć sweatdrop wciale ze nie od pieluszki i juz nie pamietasz tamtych czsow!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:19 am
Murzyna Kopciuszek Murzyna NIE bylo az tak zimno smile taa.. to wyjdz w bieliżnie na dwur to pogadamy potem (nie praktykowałam) trzeba by sprobowac ale latem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:21 am
Murzyna Kopciuszek opcy Kopciuszek nie mogłamm paczeć jak marzniesz 3nodding heart to podobno zdrowo od czasu do czasu wymarznac..... trż racja, ale znam ją od pieluszki i mie mogłam na to patrzeć sweatdrop wciale ze nie od pieluszki i juz nie pamietasz tamtych czsow!!! jak mie od pieluszki domokun pamiętam ja latałaś z kaczą d... a szczyt twojego osiągnięcia było słowo mama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:35 am