|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:04 am
Ja- Yosei Murzyna Ja- Yosei ...ohayo ludzie ... ...koniec dobrego humoru chyba ...przynajmniej narazie ... neutral a z jakiego powodu ...nie wiem ...jakoś tak ...ludzie się mnie czepiają, ale ok - ludzię są głupi - są tylko wyjątki ...i na dodatek ta zima sie tak kapiaście ciągnie ...esz ...sam nie wiem ...miejmy tylko nadzieje, że jeszcze dzisiaj sie polepszy spokojmie uszy do góry wiosna przecież za pasem heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:05 am
Ja- Yosei Vykk Ja- Yosei ...ohayo ludzie ... ...koniec dobrego humoru chyba ...przynajmniej narazie ... neutral hejka rufurs a co sie stalo?? ...R-U-F-U-S ...przepraszam, że się czepiam ... sorka literowki klawiatura cos mi nawala i mi wskakuja literki nie tak jak powinny...musze chyba ja wymienic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kitty-ShadowCat a jaką cenę proponujesz? wink hmm...sama wyjdz z propozycja... ja nie mam pojęcia- niech inni ocenią sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ninja nie ma mnie tu ninja ...aha ...dobrze wiedzieć ... ...Murzyna - ludzie są beznadziejni ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murzyna Ja- Yosei Murzyna Ja- Yosei ...ohayo ludzie ... ...koniec dobrego humoru chyba ...przynajmniej narazie ... neutral a z jakiego powodu ...nie wiem ...jakoś tak ...ludzie się mnie czepiają, ale ok - ludzię są głupi - są tylko wyjątki ...i na dodatek ta zima sie tak kapiaście ciągnie ...esz ...sam nie wiem ...miejmy tylko nadzieje, że jeszcze dzisiaj sie polepszy pogoda sie raczej nie polepszy a ludzie nie sa tacy zli jak ci sie ciuszki podobają? może być?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:07 am
*siada na chustawce i buja sie w najleprze* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:07 am
Ja- Yosei Baliaur ninja nie ma mnie tu ninja ...aha ...dobrze wiedzieć ... ...Murzyna - ludzie są beznadziejni ... zalezy jacy!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:08 am
Hej Rufus!! witka Baliaur_co_jej _tu_nie_ma!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:11 am
jeszcze raz murzyna jak ci cie ciuszki podobają?/ masz racje np ty ,twoja siostra i pare innych osub jesteście ok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:11 am