|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:31 am
opcy ide polurkowac...... *is a lurker* ninja to lurkuj cokolwiek to nie znaczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:32 am
Kitty-ShadowCat czy kce ktoś zobaczyć gifa jakiego zrobiłam dla Lethiel?? wink pokash
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:32 am
Kopciuszek Kitty-ShadowCat czy kce ktoś zobaczyć gifa jakiego zrobiłam dla Lethiel?? wink pokarz heart no więc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:34 am
Kitty-ShadowCat Kopciuszek Kitty-ShadowCat czy kce ktoś zobaczyć gifa jakiego zrobiłam dla Lethiel?? wink pokarz heart no więc sweatdrop  łasdne podoba mi sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:36 am
Vykk Christoff_Gangrell Vykk hejka wszystkim ponownie...jednak oplacalo sie isc na zakupy...*Unosi do gory jak swietego graala*MAM LODOSika 3 tomik 3nodding poozatym ma wyjsc .//hack u nas eek super zastanawiam sie tylko czy kupowac..i czy bede mial na to kase neutral eek o wmorde serio??? ja pierdykam trza bendzie pomysleć o skołowaniu jakiś funduszy bo ja to chyba raczej koniecznie... whee a masz moze animke //Hacka??ktorakolwiek serie?? bo ja mialem tylko opening i jakies tapetki... sweatdrop [mialem...no tak crying ] mam .hack//SIGN aktualnie na wyjściu... stymże jedna płytka jest wadliwa i trzeba dociagnać pare odcinkow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kopciuszek Kitty-ShadowCat czy kce ktoś zobaczyć gifa jakiego zrobiłam dla Lethiel?? wink pokarz heart no więc sweatdrop  fjane...mozna tez zamowic sobie u ciebie??oczywiscie odplatnie...tylko ze w rozsadnych granicach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
w przenośni: punkt widzenia. p_a_mat wie ktoś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:38 am
Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Vykk hejka wszystkim ponownie...jednak oplacalo sie isc na zakupy...*Unosi do gory jak swietego graala*MAM LODOSika 3 tomik 3nodding poozatym ma wyjsc .//hack u nas eek super zastanawiam sie tylko czy kupowac..i czy bede mial na to kase neutral eek o wmorde serio??? ja pierdykam trza bendzie pomysleć o skołowaniu jakiś funduszy bo ja to chyba raczej koniecznie... whee a masz moze animke //Hacka??ktorakolwiek serie?? bo ja mialem tylko opening i jakies tapetki... sweatdrop [mialem...no tak crying ] mam .hack//SIGN aktualnie na wyjściu... stymże jedna płytka jest wadliwa i trzeba dociagnać pare odcinkow.. nieszkodzi...pozyczysz kiedys co nie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:39 am
kurde nic ciekawego...... *is not a lurker*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:41 am
Vykk Kitty-ShadowCat Kopciuszek Kitty-ShadowCat czy kce ktoś zobaczyć gifa jakiego zrobiłam dla Lethiel?? wink pokarz heart no więc sweatdrop  fjane...mozna tez zamowic sobie u ciebie??oczywiscie odplatnie...tylko ze w rozsadnych granicach tak- oczywiście blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:45 am
Vykk Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Vykk hejka wszystkim ponownie...jednak oplacalo sie isc na zakupy...*Unosi do gory jak swietego graala*MAM LODOSika 3 tomik 3nodding poozatym ma wyjsc .//hack u nas eek super zastanawiam sie tylko czy kupowac..i czy bede mial na to kase neutral eek o wmorde serio??? ja pierdykam trza bendzie pomysleć o skołowaniu jakiś funduszy bo ja to chyba raczej koniecznie... whee a masz moze animke //Hacka??ktorakolwiek serie?? bo ja mialem tylko opening i jakies tapetki... sweatdrop [mialem...no tak crying ] mam .hack//SIGN aktualnie na wyjściu... stymże jedna płytka jest wadliwa i trzeba dociagnać pare odcinkow.. nieszkodzi...pozyczysz kiedys co nie??? 3nodding Jasne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:48 am
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Kopciuszek Kitty-ShadowCat czy kce ktoś zobaczyć gifa jakiego zrobiłam dla Lethiel?? wink pokarz heart no więc sweatdrop  fjane...mozna tez zamowic sobie u ciebie??oczywiscie odplatnie...tylko ze w rozsadnych granicach tak- oczywiście blaugh a jaką cenę proponujesz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:49 am