|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 4:50 am
opcy Miss_Karina hmmm... takie malutkie pytanko... twoj wyglad i imie to mi przypomina Will z W.I.T.C.H. whee nie ma to jak zmiana tematu Kari..... xd lol xd jaka zmiana tematu? po prostu mala babska rozmowa blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 4:53 am
ja tez nie xd za to moj kupmel tez zrobil schizy ma - 5 dioptrii na jadno i drugie oko...wziol stara plastikowa oprawke pez jedengo "ucha" ze zlamana oprawka przy szkle...zakleil to zlamanieasma izolacyjna dosztukowal innym uchem do oprawki i tez zakleil izolacja..aha nie mial jednego szkla tego po zepsutej stronie...na miejscu sie go pytaja jaka duza ma wade a on na to "-5" i zaczal sie drapac w oko przez srodek oprawki xd nie da sie tego tutaj tak opowiedziec...ale poodbno to bylo tylko jedno z wielu... nie kazdemu sie udaje . Jurek Owsiak też kombinował ale go wzieli do woja smile i dostał tam wszy łonowych ... razz To nie dziwcie się czemu ludzie za wszelka cene nie chca tam iść biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 4:55 am
hhm........ ups ...... chyba mi się coś zrypało razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 4:55 am
esh dobra mykam bo mam zaraz zajecia... juz mi sie chce do domu >.<" papatki wam i do zobaczonka wieczorkiem =^w^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 4:56 am
miec to moze ma pytanie czy pozyczy.... xd @Mistle: co sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:05 am
Opcy dzieki... biggrin biggrin
jestes boski 3nodding biggrin smile biggrin smile 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:05 am
Will-fire Opcy dzieki... biggrin biggrin jestes boski 3nodding biggrin smile biggrin smile 3nodding no ba...... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:06 am
*pojaiwa sie wsród husteczek do nosa* Apsik!!!!! Apsik!!!!! smark....Apsik!!!! kurde... xp Cześć wszystkim jestem na momencik....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:11 am
bunt szlachty _oko_ _ zna może ktoś odpowiedz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:12 am
Kopciuszek bunt szlachty _oko_ _ zna może ktoś odpowiedz sweatdrop Rokosz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:12 am
Christoff_Gangrell Kopciuszek bunt szlachty _oko_ _ zna może ktoś odpowiedz sweatdrop Rokosz 3nodding dzękuje bardzo biggrin heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:14 am