|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:14 am
Hehe a ja mam dzisiaj lajtowo w chacie zostałemw domku bo starych nie ma biggrin
na jakim stawie łowicie rybki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:16 am
Eredin Hehe a ja mam dzisiaj lajtowo w chacie zostałemw domku bo starych nie ma biggrin na jakim stawie łowicie rybki ? a ile ty masz lat ... albo inaczej do ktorej klasy chodzisz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:21 am
to sie zdziwisz jak bedziesz w liceum jak ja bylem w gimnazjum ... stare dzieje ... bylo luzacko tera juz nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:24 am
Hadogenes to sie zdziwisz jak bedziesz w liceum jak ja bylem w gimnazjum ... stare dzieje ... bylo luzacko tera juz nie wink to poczekaj az bedziesz w maturalnej... ja lowie w durem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:27 am
Sayokun ... ja lowie w durem 3nodding tej to powiedz mi gdzie mozna zdobyc goldy duzo goldow tak z niczego ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:31 am
Hadogenes Sayokun ... ja lowie w durem 3nodding tej to powiedz mi gdzie mozna zdobyc goldy duzo goldow tak z niczego ?? sa rozne sposoby bumpowanie... ale nie radze zameczyssz sie i malo zarobisz xp rybki, exchange, sklepy, rysowanie....... jest tego duuurzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:36 am
Sayokun sa rozne sposoby bumpowanie... ale nie radze zameczyssz sie i malo zarobisz xp rybki, exchange, sklepy, rysowanie....... jest tego duuurzo taa ale nie powiedziales ze mozna zulic od kuzynow ?? a kto ma moze "Strenght Rod" i moze mi dac ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:43 am
Czesc wam szkraby (o ile jestescie jeszcze xd xd ) whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:44 am
Hadogenes Sayokun sa rozne sposoby bumpowanie... ale nie radze zameczyssz sie i malo zarobisz xp rybki, exchange, sklepy, rysowanie....... jest tego duuurzo taa ale nie powiedziales ze mozna zulic od kuzynow ?? a kto ma moze "Strenght Rod" i moze mi dac ?? ja mam ale wlasnie ja lowie xp jacek oddam ci sweatdrop ale jeszcze musze cleefowi dac 3k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:45 am
Miss_Karina Czesc wam szkraby (o ile jestescie jeszcze xd xd ) whee 4laugh jestesmy, jestesmy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:50 am
Sayokun Miss_Karina Czesc wam szkraby (o ile jestescie jeszcze xd xd ) whee 4laugh jestesmy, jestesmy 3nodding jak tam twoje zdrowie? wink lepiej juz? whee ja wlasnie zastanawiam sie co robic na wydziale przez 2 h 15 min XDDD mamy wolne XP heh... a kupiles juz od Clee list? 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:55 am