|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:52 am
Katka1989 Pisarz Katka1989 Pisarz witam wszystkich smile hmm nie to żebym sie czepiał ale niektóre nowe tematy niespecjalnie pasuja stare rownie dobrze mozna to obgadac tu. No ale co ja tam wiem sweatdrop Hejko! crying co sie stało gwiazdko? BUUUUU... JA nie chcę do szkoły!!! gonk gonk gonk uhh szkola, ja mam jeszcze miesiąc wakacji. No ale tonie koniec swiata, troche meki i znow beda wakacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:52 am
dest ide jesc sniadanie .. a pozniej zaberam sie za malowanie motocykla.. bede pewnie pozniej alen ie wiem ;P papatki 4laugh (dla dziewczyn) dla ciewczyn buziak a nam uscisk braterski biggrin .........do zobaczonka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:53 am
dest ide jesc sniadanie .. a pozniej zaberam sie za malowanie motocykla.. bede pewnie pozniej alen ie wiem ;P papatki 4laugh (dla dziewczyn) Papatki Dest!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:54 am
Pisarz Katka1989 Pisarz Katka1989 Pisarz witam wszystkich smile hmm nie to żebym sie czepiał ale niektóre nowe tematy niespecjalnie pasuja stare rownie dobrze mozna to obgadac tu. No ale co ja tam wiem sweatdrop Hejko! crying co sie stało gwiazdko? BUUUUU... JA nie chcę do szkoły!!! gonk gonk gonk uhh szkola, ja mam jeszcze miesiąc wakacji. No ale tonie koniec swiata, troche meki i znow beda wakacje *przestaje płakać* Nyo rolleyes Papa Dest! Suney wybaczam ci.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:55 am
Wiesz co Katka? Wygralas konkurs pod tytulem "Kto najwiecej razy uzyl minki crying " Nie pamietam dnia, w ktorej by Ci jej zabraklo ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:55 am
Katka1989 Pisarz Katka1989 Pisarz Katka1989 Pisarz witam wszystkich smile hmm nie to żebym sie czepiał ale niektóre nowe tematy niespecjalnie pasuja stare rownie dobrze mozna to obgadac tu. No ale co ja tam wiem sweatdrop Hejko! crying co sie stało gwiazdko? BUUUUU... JA nie chcę do szkoły!!! gonk gonk gonk uhh szkola, ja mam jeszcze miesiąc wakacji. No ale tonie koniec swiata, troche meki i znow beda wakacje *przestaje płakać* Nyo rolleyes Papa Dest! Suney wybaczam ci.... domokun dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:57 am
stare tylko czemu na koncu widnieje to:[... domokun ...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:58 am
Hejka!!! *Patrzy się na stan swojego konta*Jeszcze dzisiaj dostaniesz szóstą ratę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:59 am
ceadmil cath, witeczka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:00 am
Kagenoyami Wiesz co Katka? Wygralas konkurs pod tytulem "Kto najwiecej razy uzyl minki crying " Nie pamietam dnia, w ktorej by Ci jej zabraklo ;D blaugh Ja mam zmienne nastroje blaugh Hej Delisa! Suney... mówiłam, że mam zmienne nastroje blaugh wink domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:01 am
Sei chan Hejka!!! *Patrzy się na stan swojego konta*Jeszcze dzisiaj dostaniesz szóstą ratę 3nodding biggrin dzieki biggrin spieszysz sie z tymi ratami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 3:02 am
Katka1989 Kagenoyami Wiesz co Katka? Wygralas konkurs pod tytulem "Kto najwiecej razy uzyl minki crying " Nie pamietam dnia, w ktorej by Ci jej zabraklo ;D blaugh Ja mam zmienne nastroje blaugh Hej Delisa! Suney... mówiłam, że mam zmienne nastroje blaugh wink domokun heh sweatdrop ............*odklada instrument i rozklada sie po drzewkiem z galazka trawy w zabkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|