|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:03 pm
Jaswinder opcy novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd ciesz sie ze nie musisz a**l Izy robic tak jak Jaswinder...... xd JA CI DAM a**l TY ZBOKU!!! NIGDY W ŻYCIU!!! PO MOIM TRUPIE!!! to jest obrzydliwe... i jeszcze z Izą?! a**l Z IZĄ?! xd spokojnie nie denerwujs sie...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:04 pm
novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd poprawka przez Fruda...z reszta zaprzeczysz temu co napislem odrobine wyzej??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:05 pm
novelin opcy novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd ciesz sie ze nie musisz a**l Izy robic tak jak Jaswinder...... xd To juz tez kiedys robilam swego czasu ^^ a**l z izą?!?!!?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:07 pm
opcy Jaswinder opcy novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd ciesz sie ze nie musisz a**l Izy robic tak jak Jaswinder...... xd JA CI DAM a**l TY ZBOKU!!! NIGDY W ŻYCIU!!! PO MOIM TRUPIE!!! to jest obrzydliwe... i jeszcze z Izą?! a**l Z IZĄ?! xd spokojnie nie denerwujs sie...... xp wrrrr *obwąchuje pana z dziwną miną* już ja ci pokażę a**l...izę... twisted Vykk... CO SIĘ DA ZROBIĆ???!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:10 pm
Jaswinder wrrrr *obwąchuje pana z dziwną miną* już ja ci pokażę a**l... twisted nie zebym cie lapal za slowka........... ale Muahahahhhahhahha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:11 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcy novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd ciesz sie ze nie musisz a**l Izy robic tak jak Jaswinder...... xd JA CI DAM a**l TY ZBOKU!!! NIGDY W ŻYCIU!!! PO MOIM TRUPIE!!! to jest obrzydliwe... i jeszcze z Izą?! a**l Z IZĄ?! xd spokojnie nie denerwujs sie...... xp wrrrr *obwąchuje pana z dziwną miną* już ja ci pokażę a**l... twisted Vykk... CO SIĘ DA ZROBIĆ???!!! patrz pogrubiony tekst
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:12 pm
Vykk novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd poprawka przez Fruda...z reszta zaprzeczysz temu co napislem odrobine wyzej?? dokladnie to wszysko przez Froda bo nie wrzucil pierscienia do lawy!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:13 pm
opcy novelin opcy novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd ciesz sie ze nie musisz a**l Izy robic tak jak Jaswinder...... xd To juz tez kiedys robilam swego czasu ^^ a**l z izą?!?!!?! eek Nie, z Mateuszem. TAK TO BYŁ ŻART. Vykk - możnaby polemizować ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:15 pm
opcy Vykk novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd poprawka przez Fruda...z reszta zaprzeczysz temu co napislem odrobine wyzej?? dokladnie to wszysko przez Froda bo nie wrzucil pierscienia do lawy!!!! scream stressed sweatdrop xd ja juz z nim nie mam sily...freud a frodo nie ta bajka jeden nadrabial piersionkiem i myslal ze jest cudowny...drugi znowu swoja "ambicje" nadrabial gadaniem o wspolzyciu innych... no wiec w sumie byloby smiesznie gdyby freud mial dostarczyc piersicen do mordoru... xd lepoiej o tym nie myslec za duzo.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:16 pm
opcy, wejdz na gg 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:17 pm
novelin Vykk - możnaby polemizować ^^ w takim razie dawaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:19 pm
sweet_chii opcy, wejdz na gg 3nodding hejka whee opcy idz tak ladnie cie prosi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:21 pm