|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:39 pm
Jaswinder crying gonk sweatdrop dlaczego ja nie umiem napisać tej przeklętej analizy... *cichy jęk* jakiej analizy??czego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:42 pm
Vykk Jaswinder crying gonk sweatdrop dlaczego ja nie umiem napisać tej przeklętej analizy... *cichy jęk* jakiej analizy??czego?? a**l Izy ???? xp *ROTFL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:44 pm
Vykk novelin Ja czuwam i będe sie nawet udzielac ^^ Ale narazie ide wziac prysznic ^^ zw xd idac za glosem Freuda...Nov a ty tylko o jednym xd Noo ja przynajmniej nie mysle o seksie co 8sekund ;] whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:45 pm
novelin Noo ja przynajmniej nie mysle o seksie co 8sekund ;] whee tak rzadko?!?!!?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:50 pm
novelin Vykk novelin Ja czuwam i będe sie nawet udzielac ^^ Ale narazie ide wziac prysznic ^^ zw xd idac za glosem Freuda...Nov a ty tylko o jednym xd Noo ja przynajmniej nie mysle o seksie co 8sekund ;] whee no tak ale z badan Freuda wynika ze myslisz caly czas o seokie myslac nawet o bananie..ee to zly przyklad...o ...kapieli...nie ten przypadek byl przed chwila...o coca coli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:52 pm
opcy novelin Noo ja przynajmniej nie mysle o seksie co 8sekund ;] whee tak rzadko?!?!!?!?!?! O pardon ^^ Czyli, że jak pije cole to podświadomie dostaje orgazmu ??? No bo z tego tak wynika biggrin xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:54 pm
novelin opcy novelin Noo ja przynajmniej nie mysle o seksie co 8sekund ;] whee tak rzadko?!?!!?!?!?! O pardon ^^ Czyli, że jak pije cole to podświadomie dostaje orgazmu ??? No bo z tego tak wynika biggrin xd whee to by moglo byc ciekawe wink *cieszy sie z powodu swojeje bujnej wyobrazni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:54 pm
novelin opcy novelin Noo ja przynajmniej nie mysle o seksie co 8sekund ;] whee tak rzadko?!?!!?!?!?! O pardon ^^ Czyli, że jak pije cole to podświadomie dostaje orgazmu ??? No bo z tego tak wynika biggrin xd whee nie...ze jak myslisz o coca coli to myslisz tez o sekie...pomyslmy jakie moze miec zastosowanie butelka od coca coli: "..." wiedzialem ze wszyscy o tym pomysla...i widzicie w ten sposob udowodnilem ze Freud ma racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:56 pm
>>popija sobie sok z zielonych bananów<<
No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:57 pm
Vykk... ja myślę jak dziecko... i moje pierwsze skojarzenie na pewno nie było takie jak twoje... blaugh
dobra, seksiarze, cośtam napisałam... będę się powoli zbierać... jutro na 7.20... sweatdrop crying stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:57 pm
novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd ciesz sie ze nie musisz a**l Izy robic tak jak Jaswinder...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:00 pm
opcy novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd ciesz sie ze nie musisz a**l Izy robic tak jak Jaswinder...... xd To juz tez kiedys robilam swego czasu ^^ Narazie Jas 3nodding /ja mam rekolekcje hahha whee /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:01 pm
opcy novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd ciesz sie ze nie musisz a**l Izy robic tak jak Jaswinder...... xd JA CI DAM a**l TY ZBOKU!!! NIGDY W ŻYCIU!!! PO MOIM TRUPIE!!! to jest obrzydliwe... i jeszcze z Izą?! a**l Z IZĄ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:03 pm
Jaswinder opcy novelin >>popija sobie sok z zielonych bananów<< No i teraz mam skojarzenia. Wszystko definitywnie przez was biggrin xd ciesz sie ze nie musisz a**l Izy robic tak jak Jaswinder...... xd JA CI DAM a**l TY ZBOKU!!! NIGDY W ŻYCIU!!! PO MOIM TRUPIE!!! to jest obrzydliwe... i jeszcze z Izą?! a**l Z IZĄ?! to pierwsze jakby sie uparl to da sie zrobic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|