|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:17 pm
opcy Vykk oj nie no stary to nieladnie...ja juz bym ci wlasnie powiedzial zbyt wiele...a ta laska ma na imie Tahiri...musisz nadrobic masz okolo 10 ksiazek wiem... (i bardzo mnie to cieszy ) mam nadzieje ze u mnie w bibliotece jest reszta... ja mam wlasna bilbvioteke...kosztowne ale za to mam dostep kiedy chce i nie musze sie spieszyc z czytaniem...zwlaszcza ze wolno czytam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:17 pm
novelin Vykk novelin Vykk novelin A nie m#322;am??? Albo dupy albo pieniądze biggrin a najlepsze jest to ze sama zaczelas xd Tak to jest typowe, a potem mnie ludzie za zwyrola mają ^^ nie jestes zwyroidnikiem tylko malutkim zboczonym hentaikowatym stworzaonkiem potrzebujacym opieki ciepla i mocnego hardcora xd O kurcze musze to sobie zapisac ^^ Takiej wersji jeszcze nie slyszalam biggrin do uslug... xd ...moze jeszcze chcesz cosik uslyszec??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:19 pm
Vykk opcy Vykk oj nie no stary to nieladnie...ja juz bym ci wlasnie powiedzial zbyt wiele...a ta laska ma na imie Tahiri...musisz nadrobic masz okolo 10 ksiazek wiem... (i bardzo mnie to cieszy ) mam nadzieje ze u mnie w bibliotece jest reszta... ja mam wlasna bilblioteke...kosztowne ale za to mam dostep kiedy chce i nie musze sie spieszyc z czytaniem...zwlaszcza ze wolno czytam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:22 pm
Vykk opcy Vykk oj nie no stary to nieladnie...ja juz bym ci wlasnie powiedzial zbyt wiele...a ta laska ma na imie Tahiri...musisz nadrobic masz okolo 10 ksiazek wiem... (i bardzo mnie to cieszy ) mam nadzieje ze u mnie w bibliotece jest reszta... ja mam wlasna bilblioteke...kosztowne ale za to mam dostep kiedy chce i nie musze sie spieszyc z czytaniem...zwlaszcza ze wolno czytam.. ja za duzo na plyty wydaje.... a jak jakas kasa zostanie to idzie na inne ksiazki: -brakuje mi jeszcze dwoch ksiazek do trylogii w 5 czesciach Adamsa -"Bozych Bojownikow" ostatnio kupilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:22 pm
opcy Vykk oj nie no stary to nieladnie...ja juz bym ci wlasnie powiedzial zbyt wiele...a ta laska ma na imie Tahiri...musisz nadrobic masz okolo 10 ksiazek wiem... (i bardzo mnie to cieszy ) mam nadzieje ze u mnie w bibliotece jest reszta... //edit: niestety nie wytrzymalem i to i owo doczytalem na necie... bardzo mnie interesuje to za Jaina (podobno) prawie przeszla na ciemna strone.. a Anakin chyba zginie (nie jestem pewien) nie no jak chcesz zebym ci powiedzial to ci powiem ale musisz mi to powiedziec bezposrednio a nie slyszlem pobobno bla bla bla domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:23 pm
Vykk opcy Vykk oj nie no stary to nieladnie...ja juz bym ci wlasnie powiedzial zbyt wiele...a ta laska ma na imie Tahiri...musisz nadrobic masz okolo 10 ksiazek wiem... (i bardzo mnie to cieszy ) mam nadzieje ze u mnie w bibliotece jest reszta... //edit: niestety nie wytrzymalem i to i owo doczytalem na necie... bardzo mnie interesuje to za Jaina (podobno) prawie przeszla na ciemna strone.. a Anakin chyba zginie (nie jestem pewien) nie no jak chcesz zebym ci powiedzial to ci powiem ale musisz mi to powiedziec bezposrednio a nie slyszlem pobobno bla bla bla domokun starczy mi to ze wiem co sie "podobno" wydarzy..... nie dzieki doczytam sam... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:25 pm
chyba wszystkich zgasilismy gadka o tych starwarsach.... przez nas ludzie na gildie przestana przychodzic..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:26 pm
opcy Vykk opcy Vykk oj nie no stary to nieladnie...ja juz bym ci wlasnie powiedzial zbyt wiele...a ta laska ma na imie Tahiri...musisz nadrobic masz okolo 10 ksiazek wiem... (i bardzo mnie to cieszy ) mam nadzieje ze u mnie w bibliotece jest reszta... //edit: niestety nie wytrzymalem i to i owo doczytalem na necie... bardzo mnie interesuje to za Jaina (podobno) prawie przeszla na ciemna strone.. a Anakin chyba zginie (nie jestem pewien) nie no jak chcesz zebym ci powiedzial to ci powiem ale musisz mi to powiedziec bezposrednio a nie slyszlem pobobno bla bla bla domokun starczy mi to ze wiem co sie "podobno" wydarzy..... nie dzieki doczytam sam... domokun to nie czytaj juz zapowiedz dalszych tomikow... ja pominalem szlak przeznaczenia ..i zaczalem czytac nastepny to za duzo rzeczy mi sie nie zgadzalo i po jakichs 60stronach moze 80 stwiedzilem ze nie bede czytalk dopuki nie kupie poprzedniego a na gawizdke byla taka okazja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:28 pm
opcy chyba wszystkich zgasilismy gadka o tych starwarsach.... przez nas ludzie na gildie przestana przychodzic..... xd chyba sie an fotki przerzucili...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:30 pm
Nov slyszlaas moze ARCH ENEMY"Ranevous"??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy chyba wszystkich zgasilismy gadka o tych starwarsach.... przez nas ludzie na gildie przestana przychodzic..... xd chyba sie an fotki przerzucili... no w tym problem ze nie.... po prostu umarli z nudow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja czuwam i będe sie nawet udzielac ^^ Ale narazie ide wziac prysznic ^^
zw xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:31 pm
opcy Vykk opcy chyba wszystkich zgasilismy gadka o tych starwarsach.... przez nas ludzie na gildie przestana przychodzic..... xd chyba sie an fotki przerzucili... no w tym problem ze nie.... po prostu umarli z nudow ...wynosimy zwloki czy palimy ta bude i przenosimy sie gdzieindziej?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:32 pm
novelin Ja czuwam i będe sie nawet udzielac ^^ Ale narazie ide wziac prysznic ^^ zw xd idac za glosem Freuda...Nov a ty tylko o jednym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:37 pm
crying gonk sweatdrop dlaczego ja nie umiem napisać tej przeklętej analizy... *cichy jęk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|