|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:49 pm
Vykk ee chyba sie cos zepsulo i przestal szeregowac wg najnizszej ceny... przejrzyj te pare stron z envelopkami ... najtansze sa po 4.75k chyba a sortowanie owszem poszlo sie walic.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:53 pm
Ha, jak nie o dupach to o pieniądzach biggrin
Jak zwykle biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:54 pm
opcy Vykk Dawn with the troopers xd xp whee nie jakis glupawy stormtrooper scream ja sobie wypraszam Imperial Corps Officer jak juz!!! a rebelianckie swinie mowily jeszcze "Sith spitt" wiem pamietam... xp ale to na oficerow wyszej rangi a nie na takich mlotkow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:54 pm
novelin Ha, jak nie o dupach to o pieniądzach biggrin Jak zwykle biggrin dupy?!!? ninja gdzie?!!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:55 pm
opcy novelin Ha, jak nie o dupach to o pieniądzach biggrin Jak zwykle biggrin dupy?!!? ninja gdzie?!!? HA, no Opcy - na lewo patrz ^^ >>wymachuje rekami w prawo<< biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:56 pm
opcy Vykk ee chyba sie cos zepsulo i przestal szeregowac wg najnizszej ceny... przejrzyj te pare stron z envelopkami ... najtansze sa po 4.75k chyba a sortowanie owszem poszlo sie walic.. xp kupilem za 4.6k xp hejka Nov...dupy??nieeeeeee nie tym razem to sa gwiezdne wojny...aczkolwiek Mara swego czasu byla haba haba...w doatku prawa reka imperatora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:56 pm
Vykk opcy Vykk Dawn with the troopers xd xp whee nie jakis glupawy stormtrooper scream ja sobie wypraszam Imperial Corps Officer jak juz!!! a rebelianckie swinie mowily jeszcze "Sith spitt" wiem pamietam... xp ale to na oficerow wyszej rangi a nie na takich mlotkow whee ze co?!! ja latalem szczytowym wynalazkiem imperialnego lotnictwa (Tie Defender) !!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:57 pm
Novelin, ale Ty nie wiesz, ktore to prawa strona XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin opcy novelin Ha, jak nie o dupach to o pieniądzach biggrin Jak zwykle biggrin dupy?!!? ninja gdzie?!!? HA, no Opcy - na lewo patrz ^^ >>wymachuje rekami w prawo<< biggrin xd hmmm akurat mialem przyjemnosc ogladac cie tylko z frontu...awersu na zadnym ze zdiec nie widzialem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy Vykk ee chyba sie cos zepsulo i przestal szeregowac wg najnizszej ceny... przejrzyj te pare stron z envelopkami ... najtansze sa po 4.75k chyba a sortowanie owszem poszlo sie walic.. xp kupilem za 4.6k xp hejka Nov...dupy??nieeeeeee nie tym razem to sa gwiezdne wojny...aczkolwiek Mara swego czasu byla haba haba...w doatku prawa reka imperatora Jaina Solo jest fajniejsza...... xd //edit: poza tym jak pisalo kiedys na plakacie SLD "Rude jest fałszywe"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:59 pm
opcy Vykk opcy Vykk Dawn with the troopers xd xp whee nie jakis glupawy stormtrooper scream ja sobie wypraszam Imperial Corps Officer jak juz!!! a rebelianckie swinie mowily jeszcze "Sith spitt" wiem pamietam... xp ale to na oficerow wyszej rangi a nie na takich mlotkow whee ze co?!! ja latalem szczytowym wynalazkiem imperialnego lotnictwa (Tie Defender) !!!!!!! i tak nie jestes najlepszym pilotem imperium...co prawda odszedl na emeryture...ale od czego sa klony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:00 pm
opcy Vykk opcy Vykk ee chyba sie cos zepsulo i przestal szeregowac wg najnizszej ceny... przejrzyj te pare stron z envelopkami ... najtansze sa po 4.75k chyba a sortowanie owszem poszlo sie walic.. xp kupilem za 4.6k xp hejka Nov...dupy??nieeeeeee nie tym razem to sa gwiezdne wojny...aczkolwiek Mara swego czasu byla haba haba...w doatku prawa reka imperatora Jaina Solo jest fajniejsza...... xd //edit: poza tym jak pisalo kiedys na plakacie SLD "Rude jest fałszywe" o tak razz ale ona jest zajeta Jagiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:00 pm
jeez ==' ja juz nie widze co czytam i pisze. ey, mozna z tym wyjsc do ludzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|