|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:29 pm
Jaswinder ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz... k#$%a crying facet mi umarł na oczach... a ja nic nie mogłam zrobić... obwiniajac sie do niczego nie dojdziesz. tak musialo byc. to nie ty zmarlas, ciesz sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Vykk Lethiel zmykam sad .. dobranoc wink narka Lethi... jak masz ochote na cos pieknego delikatnego i z nutka klasyki to polecam soudtracki z Hack//sign i z Elfen Lied[zwlaszcza pierwszy utowor] Do mnie mowisz? Nie, dzieki... Zakochałam sie w tej muzie i pozostane wierna... Ona znowu pozwoliła mi cos zrozumieć... Pozwoliła mi pisać... wyciagneła z dołka samotności... ] JEZU, CO JA TU PISZE?!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz... k#$%a crying facet mi umarł na oczach... a ja nic nie mogłam zrobić... ze co?!!? co co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:30 pm
wie ktos moze czy sa tutaj poraranczowe ciuszki tzn kurtka i spodnie??najlepiej dresowe..Opcy chyba sie domysla w jakim czelu pytam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:36 pm
haaaaa zrobilam kaczorkie i pisankei na dekoracje biggrin jutero bedzie krolik playboy i rozjechany baranek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:36 pm
Vykk wie ktos moze czy sa tutaj poraranczowe ciuszki tzn kurtka i spodnie??najlepiej dresowe..Opcy chyba sie domysla w jakim czelu pytam xd juszczenko kontratakuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:37 pm
czy kogos za przeproszeniem nie pierdolnelo w ten glupi leb???kto wymyslil lisciki po 10k?? eek ??
Kakuu nie trafiles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:39 pm
Jaswinder opcy Jaswinder ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz... k#$%a crying facet mi umarł na oczach... a ja nic nie mogłam zrobić... ze co?!!? co co? kupilem envelopke! jak chcesz to moge ci z resztowki kasy dolozyc do twojego listu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:40 pm
Vykk czy kogos za przeproszeniem nie pierdolnelo w ten glupi leb???kto wymyslil lisciki po 10k?? eek ?? Kakuu nie trafiles ja kupilem sealed'a za 4.7k.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:41 pm
Vykk wie ktos moze czy sa tutaj poraranczowe ciuszki tzn kurtka i spodnie??najlepiej dresowe..Opcy chyba sie domysla w jakim czelu pytam xd "you rebel scum" scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:42 pm
Ibris Jaswinder ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz... k#$%a crying facet mi umarł na oczach... a ja nic nie mogłam zrobić... obwiniajac sie do niczego nie dojdziesz. tak musialo byc. to nie ty zmarlas, ciesz sie. Ibris... ja mogłam mu pomóc... ale... jeszcze za bardzo boję się ludzi... i siebie samej... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:43 pm
opcy Vykk czy kogos za przeproszeniem nie pierdolnelo w ten glupi leb???kto wymyslil lisciki po 10k?? eek ?? Kakuu nie trafiles ja kupilem sealed'a za 4.7k..... ee chyba sie cos zepsulo i przestal szeregowac wg najnizszej ceny... Dawn with the troopers xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:47 pm
Jaswinder Ibris Jaswinder ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz... k#$%a crying facet mi umarł na oczach... a ja nic nie mogłam zrobić... obwiniajac sie do niczego nie dojdziesz. tak musialo byc. to nie ty zmarlas, ciesz sie. Ibris... ja mogłam mu pomóc... ale... jeszcze za bardzo boję się ludzi... i siebie samej... crying pomoc? jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Dawn with the troopers xd xp whee nie jakis glupawy stormtrooper scream ja sobie wypraszam Imperial Corps Officer jak juz!!! a rebelianckie swinie mowily jeszcze "Sith spitt"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder opcy Jaswinder ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz... k#$%a crying facet mi umarł na oczach... a ja nic nie mogłam zrobić... ze co?!!? co co? kupilem envelopke! jak chcesz to moge ci z resztowki kasy dolozyc do twojego listu... THX, ale mam już na liścik... tylko nie chce mi się go kupić na razie... mówiłam, że jestem leniem... crying nie mogę nigdzie znaleźć analizy porównawczej wierszy Norwida "Moja Piosnka" i Słowackiego "Humn"... NIE MA JAKIEGOŚ BRYKA W NECIE?! oprócz ściągi.pl... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|