Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8567 8568 8569 8570 8571 8572 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:08 pm

[ Kaku ]
opcy
[ Kaku ]
opcy

performance rod.....

ile bys chcial?

z 2k ???

za 2k albo bez kilku g chodza w markecie. zjedz o 200g.

ok 1.8k biggrin
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:11 pm

~~lena-undesaid~~
Ludzie... ja sie chyba zakochałam... Wejdźcie tU i posluchajcie muzy.... To jest po prostu piękne... a do tego te wierssze...
*pauzuje ARCH ENEMY-nagle w pokoju zapada niezreczna cisza i slychac glosny klik myszki po czym widzi znajomy blog*tia bylem tu...fajny*wraca do sluchania muzy* xd xp whee " Ranevous " rulez xd

Vykk

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:12 pm

opcy przysłałabym ci wcześniaj, ale mi się coś z kompem nie tego... trzeba było powiedzieć, że jest ci potrzebna... blaugh
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:12 pm

~~lena-undesaid~~
Ludzie... ja sie chyba zakochałam... Wejdźcie tU i posluchajcie muzy.... To jest po prostu piękne... a do tego te wierssze...

czy nie ma tu zadnej dziewczyny?? stare

~~lena-undesaid~~

[ Kaku ]

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:13 pm

opcy
ok 1.8k biggrin

przyjemnie robic z toba interesy 3nodding

Vykk
~~lena-undesaid~~
*pauzuje ARCH ENEMY-nagle w pokoju zapada niezreczna cisza i slychac glosny klik myszki po czym widzi znajomy blog*tia bylem tu...fajny*wraca do sluchania muzy* xd xp whee " Ranevous " rulez xd

a muze słyszałeś?? Bo chyba jest on niedawm\na... Matko... czyste brzmienie fortepianu... JA TO KOCHAM KOCHAM KOCHAM!!!

~~lena-undesaid~~

Lethiel

Tipsy Lunatic

zmykam sad .. dobranoc wink
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:14 pm

opcy
no i mam jeszcze te V piny dupiate(5 w sumie)....
i G pina....

Jacys zainteresowani?

@[ Kaku ]: nawzajem! 3nodding

opcy

Gailenquen

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:15 pm

Lethiel

dobranocki ^^

ja tam wole Scorpions z orkiestra symfoniczna ^__^
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:15 pm

~~lena-undesaid~~
Vykk
~~lena-undesaid~~

a muze słyszałeś?? Bo chyba jest on niedawm\na... Matko... czyste brzmienie fortepianu... JA TO KOCHAM KOCHAM KOCHAM!!!
tak slyszalem ladniusie..
ale akurat w tym momencie jestem nastawiony na demolke domokun

Vykk

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:17 pm

Vykk
~~lena-undesaid~~
Vykk
~~lena-undesaid~~

tak slyszalem ladniusie..
ale akurat w tym momencie jestem nastawiony na demolke domokun

bede tego słuchac przez reszte zycia... prze wieczność... Chlercia, teraz mnie ział znowu romantyzm...
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:20 pm

Lethiel
narka Lethi...

jak masz ochote na cos pieknego delikatnego i z nutka klasyki to polecam soudtracki z Hack//sign i z Elfen Lied[zwlaszcza pierwszy utowor]

Vykk

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:23 pm

ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz...

k#$%a crying
facet mi umarł na oczach...
a ja nic nie mogłam zrobić...
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:25 pm

Vykk
Lethiel
narka Lethi...

jak masz ochote na cos pieknego delikatnego i z nutka klasyki to polecam soudtracki z Hack//sign i z Elfen Lied[zwlaszcza pierwszy utowor]

Do mnie mowisz? Nie, dzieki... Zakochałam sie w tej muzie i pozostane wierna... Ona znowu pozwoliła mi cos zrozumieć... Pozwoliła mi pisać... wyciagneła z dołka samotności...

~~lena-undesaid~~

opcy

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 2:26 pm

Jaswinder
ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz...

k#$%a crying
facet mi umarł na oczach...
a ja nic nie mogłam zrobić...

ze co?!!?

a ja juz mam 5.4k wiec powinno mi sarczyc na envelopke xd
*biegnie na market*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8567 8568 8569 8570 8571 8572 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games