|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:08 pm
[ Kaku ] za 2k albo bez kilku g chodza w markecie. zjedz o 200g. ok 1.8k biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:11 pm
~~lena-undesaid~~ Ludzie... ja sie chyba zakochałam... Wejdźcie tU i posluchajcie muzy.... To jest po prostu piękne... a do tego te wierssze... *pauzuje ARCH ENEMY-nagle w pokoju zapada niezreczna cisza i slychac glosny klik myszki po czym widzi znajomy blog*tia bylem tu...fajny*wraca do sluchania muzy* xd xp whee " Ranevous " rulez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:12 pm
opcy przysłałabym ci wcześniaj, ale mi się coś z kompem nie tego... trzeba było powiedzieć, że jest ci potrzebna... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:12 pm
~~lena-undesaid~~ Ludzie... ja sie chyba zakochałam... Wejdźcie tU i posluchajcie muzy.... To jest po prostu piękne... a do tego te wierssze... czy nie ma tu zadnej dziewczyny?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:13 pm
przyjemnie robic z toba interesy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ~~lena-undesaid~~ Ludzie... ja sie chyba zakochałam... Wejdźcie tU i posluchajcie muzy.... To jest po prostu piękne... a do tego te wierssze... *pauzuje ARCH ENEMY-nagle w pokoju zapada niezreczna cisza i slychac glosny klik myszki po czym widzi znajomy blog*tia bylem tu...fajny*wraca do sluchania muzy* xd xp whee " Ranevous " rulez xd a muze słyszałeś?? Bo chyba jest on niedawm\na... Matko... czyste brzmienie fortepianu... JA TO KOCHAM KOCHAM KOCHAM!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmykam sad .. dobranoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:14 pm
opcy no i mam jeszcze te V piny dupiate(5 w sumie).... i G pina.... Jacys zainteresowani? @[ Kaku ]: nawzajem! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:15 pm
Lethiel zmykam sad .. dobranoc wink dobranocki ^^ ja tam wole Scorpions z orkiestra symfoniczna ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:15 pm
~~lena-undesaid~~ Vykk ~~lena-undesaid~~ Ludzie... ja sie chyba zakochałam... Wejdźcie tU i posluchajcie muzy.... To jest po prostu piękne... a do tego te wierssze... *pauzuje ARCH ENEMY-nagle w pokoju zapada niezreczna cisza i slychac glosny klik myszki po czym widzi znajomy blog*tia bylem tu...fajny*wraca do sluchania muzy* xd xp whee " Ranevous " rulez xd a muze słyszałeś?? Bo chyba jest on niedawm\na... Matko... czyste brzmienie fortepianu... JA TO KOCHAM KOCHAM KOCHAM!!! tak slyszalem ladniusie.. ale akurat w tym momencie jestem nastawiony na demolke domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:17 pm
Vykk ~~lena-undesaid~~ Vykk ~~lena-undesaid~~ Ludzie... ja sie chyba zakochałam... Wejdźcie tU i posluchajcie muzy.... To jest po prostu piękne... a do tego te wierssze... *pauzuje ARCH ENEMY-nagle w pokoju zapada niezreczna cisza i slychac glosny klik myszki po czym widzi znajomy blog*tia bylem tu...fajny*wraca do sluchania muzy* xd xp whee " Ranevous " rulez xd a muze słyszałeś?? Bo chyba jest on niedawm\na... Matko... czyste brzmienie fortepianu... JA TO KOCHAM KOCHAM KOCHAM!!! tak slyszalem ladniusie.. ale akurat w tym momencie jestem nastawiony na demolke domokun bede tego słuchac przez reszte zycia... prze wieczność... Chlercia, teraz mnie ział znowu romantyzm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:20 pm
Lethiel zmykam sad .. dobranoc wink narka Lethi... jak masz ochote na cos pieknego delikatnego i z nutka klasyki to polecam soudtracki z Hack//sign i z Elfen Lied[zwlaszcza pierwszy utowor]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:23 pm
ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz...
k#$%a crying facet mi umarł na oczach... a ja nic nie mogłam zrobić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:25 pm
Vykk Lethiel zmykam sad .. dobranoc wink narka Lethi... jak masz ochote na cos pieknego delikatnego i z nutka klasyki to polecam soudtracki z Hack//sign i z Elfen Lied[zwlaszcza pierwszy utowor] Do mnie mowisz? Nie, dzieki... Zakochałam sie w tej muzie i pozostane wierna... Ona znowu pozwoliła mi cos zrozumieć... Pozwoliła mi pisać... wyciagneła z dołka samotności...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 2:26 pm
Jaswinder ja bym sobie kupiła g-pina, ale zbieram na liścik ^^ wybacz... k#$%a crying facet mi umarł na oczach... a ja nic nie mogłam zrobić... ze co?!!? a ja juz mam 5.4k wiec powinno mi sarczyc na envelopke xd *biegnie na market*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|