|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:41 pm
witaj *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
>>Wpada roześmiana i od razu rzuca się na podłoge,co chwile potrząsana spazmami śmiechu<<
Ema Ziomy ^^ hahahah
Właśnie wracam z wieczoru kabaratoweg ^^ heheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:42 pm
Ide pod prysznic i pa lulu !
narazie ludki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:42 pm
novelin >>Wpada roześmiana i od razu rzuca się na podłoge,co chwile potrząsana spazmami śmiechu<< Ema Ziomy ^^ hahahah Właśnie wracam z wieczoru kabaratoweg ^^ heheha ja ogladam mamy cie biggrin I tez sie leje... biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:43 pm
vykk opcy @Vykk: a ty jako fan(atyk) starwarsow grales w jakies gry np. X-wing , Tie -fighter , X-wing vs Tie Fighter (o Jedi Knighta sie nie pytam nawet....) ja wlasnie zapuscilem muła na mysteries of the sith (dodatek do pierwszego jedi knighta - chodzi sie nie Ktarnem ale Mara Jade ^^ ) wow...sek w tym ze mialem przyjemnosc grania dawno dawno temu w mysteeries of the sith2 z katarnem potem w galactic battle ground phantm menace, phantom menace racers i Jedi knight 2 i Jedi academy...pozatym probowalem grac w Kotora...probowalem bo przy odlocie z taris a ladowaniu na dantoine o ile mnie pamiec nie myli wychodzilo mi z gry-pier&*$%a niezgodnosc karty graficznej z wymogami....kotor nie obsluguje GeForcow 4 MMX... domokun zabic tworcow MMX :/ no i teraz sporoboje w KotoRa 2 ale nie wiem czy bedzie mi dzialc :/ do innych nie miaklem dostepua bardzo zaluje bylo jeszcze na snesa...Nowa nadzieja ale poszlo sie Je*ac razem z calym dyskiem podczas przypadkowego formata nie tej partycji co trzeba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:44 pm
mraaaa.. *czuje sie zauwashona* xd *przytuuuuuuuuuuuul* whee witaj 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:45 pm
novelin >>Wpada roześmiana i od razu rzuca się na podłoge,co chwile potrząsana spazmami śmiechu<< Ema Ziomy ^^ hahahah Właśnie wracam z wieczoru kabaratoweg ^^ heheha cosik bylo ciekawego...moze ani mru mru...?? uwielbiam tych gosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk novelin >>Wpada roześmiana i od razu rzuca się na podłoge,co chwile potrząsana spazmami śmiechu<< Ema Ziomy ^^ hahahah Właśnie wracam z wieczoru kabaratoweg ^^ heheha cosik bylo ciekawego...moze ani mru mru...?? uwielbiam tych gosci niuuuu ... ani mru mru fajne 3nodding 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk novelin >>Wpada roześmiana i od razu rzuca się na podłoge,co chwile potrząsana spazmami śmiechu<< Ema Ziomy ^^ hahahah Właśnie wracam z wieczoru kabaratoweg ^^ heheha cosik bylo ciekawego...moze ani mru mru...?? uwielbiam tych gosci najlepszy jest stary dobry TEY biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:46 pm
novelin >>Wpada roześmiana i od razu rzuca się na podłoge,co chwile potrząsana spazmami śmiechu<< Ema Ziomy ^^ hahahah Właśnie wracam z wieczoru kabaratoweg ^^ hehehprzez zapchane przez was autobusy musialam taxowka do domu jechac! XD hey ^^ bye bye Cleef
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:46 pm
witaj jas wink *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:47 pm
Ani Mru Mru Kabaret Moralnego niepokoju Kryszak ^^ hahaha Grabowski biggrin Kevin XD
miodzio biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:48 pm
novelin Ani Mru Mru Kabaret Moralnego niepokoju Kryszak ^^ hahaha Grabowski biggrin Kevin XD miodzio biggrin w wakacje w gliwicach bylo za friko ani mru mru razz Nawet fajne, ale sie spozniłam i jeszcze stalam w kolejce po gofry wiec polowy nie widziałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|