|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:32 pm
eeem... to nie okaze milosierdzia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:32 pm
_cleef_ Vykk cleef powiedz czy ty przypadkiem sie nie zaciales??powtarzasz sie co jakis czas...a moze to okrzyk godowy xp whee xd dzis to tylko drugi raz zreszto i tak nikt zemno nieche gadac zacznij walic komentarze przy co 5poscie chociaz to ludzie zaczna cie zauwazac domokun ... zawsze sposob zeby zaistniec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:33 pm
_cleef_ Vykk cleef powiedz czy ty przypadkiem sie nie zaciales??powtarzasz sie co jakis czas...a moze to okrzyk godowy xp whee xd dzis to tylko drugi raz zreszto i tak nikt zemno nieche gadac I know... I gonna get bling... to you biggrin ale mi spasił tekst piosenki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:33 pm
Ibris eeem... to nie okaze milosierdzia razz no ******** 3 k to troche za duzo zeby pozyczac...z reszta trza jej jeszcze miec domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:36 pm
Vykk Ibris eeem... to nie okaze milosierdzia razz no ******** 3 k to troche za duzo zeby pozyczac...z reszta trza jej jeszcze miec domokun e tam pozyczac biggrin ja bym dala... oye Leth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:37 pm
Vykk _cleef_ Vykk cleef powiedz czy ty przypadkiem sie nie zaciales??powtarzasz sie co jakis czas...a moze to okrzyk godowy xp whee xd dzis to tylko drugi raz zreszto i tak nikt zemno nieche gadac zacznij walic komentarze przy co 5poscie chociaz to ludzie zaczna cie zauwazac domokun ... zawsze sposob zeby zaistniec xp mam za duzo prazy sklep +lotto +guild
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leth'oolek przylecial xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Vykk Ibris eeem... to nie okaze milosierdzia razz no ******** 3 k to troche za duzo zeby pozyczac...z reszta trza jej jeszcze miec domokun e tam pozyczac biggrin ja bym dala... oye Leth *przytuuuuuuuul* witaj whee wszystkiego naj z okazji naszego święta !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Vykk: a ty jako fan(atyk) starwarsow grales w jakies gry np. X-wing , Tie -fighter , X-wing vs Tie Fighter (o Jedi Knighta sie nie pytam nawet....) ja wlasnie zapuscilem muła na mysteries of the sith (dodatek do pierwszego jedi knighta - chodzi sie nie Ktarnem ale Mara Jade ^^ )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:40 pm
Vykk Leth'oolek przylecial xp whee blaugh *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:40 pm
~~lena-undesaid~~ _cleef_ Vykk cleef powiedz czy ty przypadkiem sie nie zaciales??powtarzasz sie co jakis czas...a moze to okrzyk godowy xp whee xd dzis to tylko drugi raz zreszto i tak nikt zemno nieche gadac I know... I gonna get bling... to you biggrin ale mi spasił tekst piosenki bling bling dla mnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|