|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:15 pm
Opcy, kupuj tego bejzbola biggrin kupuj i zrob sobie dobrze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:17 pm
opcy Vykk ~~lena-undesaid~~ opcy mam prosbe.... moglby mnie ktos opieprzyc ze mam nawet nie myslec o kupnie bejsbola bo zbieram na list.... bo az mnie skreca zeby do sklepu skoczyc.... TY DURNIU POPIEP***** NIE MASZ JUZ NA CO KASY WYDAWAĆ?!?! ZBIERAJ NA LIST, CIEMNOTO JEDNA!!!!!!!!! NA SWIECIE GŁ�D, MALARIA, A TY NA KIJEK GŁUPI ZBIERASZ?!?!?! ale sie wysilasz...opcy...nie kupuj bejzbola[MINDFORCE]*opcy nie kupuje bejzbola* nie zemna taki sztuczki jeedai..... *zastanawia sie* w sumie po co mi list... nawet nie wiem co jest w srodku... *puka mu z całej siły w głowe* POPIER****IŁO CIE?!?!! OTO CHODZI W LISTACH!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Opcy, kupuj tego bejzbola biggrin kupuj i zrob sobie dobrze razz mowisz...... smile bo jak beda fajne itemki to bedzie twoja wina........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Opcy, kupuj tego bejzbola biggrin kupuj i zrob sobie dobrze razz czy ja wiem czy bejzbol jest do tego najbardziej odpowiedni...?? chyba ze pojdzie do uzytku analnego znaczy analogicznego do potrzeb spolecznosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:19 pm
opcy Ibris Opcy, kupuj tego bejzbola biggrin kupuj i zrob sobie dobrze razz mowisz...... smile bo jak beda fajne itemki to bedzie twoja wina........ mam pytanie co zrobic z czterema trunkami xp ?? wie ktos co z tych nowych rzeczy jest w trunkach??i jaka jest szansa trafienia??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:19 pm
Vykk Ibris Opcy, kupuj tego bejzbola biggrin kupuj i zrob sobie dobrze razz czy ja wiem czy bejzbol jest do tego najbardziej odpowiedni...?? chyba ze pojdzie do uzytku analnego znaczy analogicznego do potrzeb spolecznosci xd gonk macie racje powinienem zbierac na list stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:20 pm
Vykk mam pytanie co zrobic z czterema trunkami xp ?? dac je mnie!!!!!!!!!!!! xd 3nodding xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:21 pm
opcy Vykk mam pytanie co zrobic z czterema trunkami xp ?? dac je mnie!!!!!!!!!!!! xd 3nodding xd 3nodding jak dasz widly lub bejzbola to dostasniesz jednego... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:22 pm
Vykk opcy Vykk mam pytanie co zrobic z czterema trunkami xp ?? dac je mnie!!!!!!!!!!!! xd 3nodding xd 3nodding jak dasz widly lub bejzbola to dostasniesz jednego... razz xp jak tak to nie chce......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:26 pm
wlasnie stwierdzilem ze mam ochote kupic rozowe buty... razz ... bede w nich wygladal jak lol razz
cleef powiedz czy ty przypadkiem sie nie zaciales??powtarzasz sie co jakis czas...a moze to okrzyk godowy xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:29 pm
Vykk cleef powiedz czy ty przypadkiem sie nie zaciales??powtarzasz sie co jakis czas...a moze to okrzyk godowy xp whee xd dzis to tylko drugi raz zreszto i tak nikt zemno nieche gadac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|