|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:54 pm
Gosiak a kto Ci pwoeidzial ze talent mam ? :] talentu nie trzeba miec wystarczy umiec wmowic innym ze sie go ma... ^^ Tja... ja mam jeden talent... Do pisania... Przynajmnie mi tak mowia... Ale to nie jest moja pasja;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:57 pm
~~lena-undesaid~~ Gosiak a kto Ci pwoeidzial ze talent mam ? :] talentu nie trzeba miec wystarczy umiec wmowic innym ze sie go ma... ^^ Tja... ja mam jeden talent... Do pisania... Przynajmnie mi tak mowia... Ale to nie jest moja pasja;] sztuka pisania jest bardzo trudna ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:59 pm
Gosiak ~~lena-undesaid~~ Gosiak a kto Ci pwoeidzial ze talent mam ? :] talentu nie trzeba miec wystarczy umiec wmowic innym ze sie go ma... ^^ Tja... ja mam jeden talent... Do pisania... Przynajmnie mi tak mowia... Ale to nie jest moja pasja;] sztuka pisania jest bardzo trudna ^^ heart Ale jak już owiłam to nie jest moja pasja. Tylko sie boje, ze jak przestane pisać, to strace ten talent...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:00 pm
witam wszystkich ponownie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:03 pm
Vykk witam wszystkich ponownie... hey bejbe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:03 pm
mam prosbe.... moglby mnie ktos opieprzyc ze mam nawet nie myslec o kupnie bejsbola bo zbieram na list....
bo az mnie skreca zeby do sklepu skoczyc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:04 pm
~~lena-undesaid~~ Gosiak ~~lena-undesaid~~ Gosiak a kto Ci pwoeidzial ze talent mam ? :] talentu nie trzeba miec wystarczy umiec wmowic innym ze sie go ma... ^^ Tja... ja mam jeden talent... Do pisania... Przynajmnie mi tak mowia... Ale to nie jest moja pasja;] sztuka pisania jest bardzo trudna ^^ heart Ale jak już owiłam to nie jest moja pasja. Tylko sie boje, ze jak przestane pisać, to strace ten talent... ja mam tak ze jak po dluzssyzm czasie przerwy zaczne rysowac to wychodzi mi pierwsza praca super ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:14 pm
Vykk ~~lena-undesaid~~ opcy mam prosbe.... moglby mnie ktos opieprzyc ze mam nawet nie myslec o kupnie bejsbola bo zbieram na list.... bo az mnie skreca zeby do sklepu skoczyc.... TY DURNIU POPIEP***** NIE MASZ JUZ NA CO KASY WYDAWAĆ?!?! ZBIERAJ NA LIST, CIEMNOTO JEDNA!!!!!!!!! NA SWIECIE GŁ�D, MALARIA, A TY NA KIJEK GŁUPI ZBIERASZ?!?!?! ale sie wysilasz...opcy...nie kupuj bejzbola[MINDFORCE]*opcy nie kupuje bejzbola* nie zemna taki sztuczki jeedai..... *zastanawia sie* w sumie po co mi list... nawet nie wiem co jest w srodku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|