|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:35 pm
kwiat poszukuje dobrego sposobu na sciaganie !!!!!!! pilne FleshGet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris _cleef_ kto mial odemnie kupic sealed za 3000 ? bo ja zaraz skladam donacie
ibris, wysylam ci jednego za to na gg (za darmo) no jak tam chcesz, odmawiac teraz nie bede ^^' 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwiat poszukuje dobrego sposobu na sciaganie !!!!!!! pilne czego?!!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:37 pm
...albo nie ide rysowac kaczorka ciamajde na dekoracje kalsowa biggrin pozniej baranka kłolika i pisane w samochodze :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:38 pm
kwiat poszukuje dobrego sposobu na sciaganie !!!!!!! pilne jak chcesz sciagnac spodnie, to zacznij od rozporka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:38 pm
Gosiak ...albo nie ide rysowac kaczorka ciamajde na dekoracje kalsowa biggrin pozniej baranka kłolika i pisane w samochodze :d jak wniosqje jestes w sekcji dekoracyjnej ? blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:40 pm
YumiTao Gosiak ...albo nie ide rysowac kaczorka ciamajde na dekoracje kalsowa biggrin pozniej baranka kłolika i pisane w samochodze :d jak wniosqje jestes w sekcji dekoracyjnej ? po tym jak zalepilam cala szkole vlepkami mojego projektu i coto niektorzy sie o tym dowiedzieli i wogole... moja wychowawczyni uwaza ze mam talent i aura plastyczna mnie otacza i wogole... wymysla rozne bzdury i mnie zatrudnia wciaz do dekoracji... chociaz nigdy jej nie mowilam ze umiem chociazby lasdnie malowac biggrin ale jak cos mam super wizje i projekt dekoracji twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:42 pm
co sodzicie o moim domku ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:43 pm
Gosiak YumiTao Gosiak ...albo nie ide rysowac kaczorka ciamajde na dekoracje kalsowa biggrin pozniej baranka kłolika i pisane w samochodze :d jak wniosqje jestes w sekcji dekoracyjnej ? po tym jak zalepilam cala szkole vlepkami mojego projektu i coto niektorzy sie o tym dowiedzieli i wogole... moja wychowawczyni uwaza ze mam talent i aura plastyczna mnie otacza i wogole... wymysla rozne bzdury i mnie zatrudnia wciaz do dekoracji... chociaz nigdy jej nie mowilam ze umiem chociazby lasdnie malowac biggrin ale jak cos mam super wizje i projekt dekoracji twisted sukces to polaczenie talentu z pasją
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:45 pm
_cleef_ co sodzicie o moim domku ?? bardzo fajna atmosferka w nim panuje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:46 pm
_cleef_ co sodzicie o moim domku ?? uprzejmie, czy szczerze..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak _cleef_ co sodzicie o moim domku ?? bardzo fajna atmosferka w nim panuje :] dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak _cleef_ co sodzicie o moim domku ?? bardzo fajna atmosferka w nim panuje :] zgadzam sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:48 pm