|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:04 pm
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ witka LH *rzooca w niego poducha biggrin * czeesc blaugh hihihi... *smieje sie tajemniczo, po chwili na LH leci 100 poduch* AHA! blaugh maszAAAAAAAA!!!!!!!!! JA JESTEM UCZULONA NA PIERZE!!!!!!!!!!!!!!!! *ucieka przed pierzem i rzooca jeszcze wiekszą ilościa poduch w LH* TYLKO NIE PIERZE!!!!!!!!!!!!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:07 pm
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ witka LH *rzooca w niego poducha biggrin * czeesc blaugh hihihi... *smieje sie tajemniczo, po chwili na LH leci 100 poduch* AHA! blaugh maszAAAAAAAA!!!!!!!!! JA JESTEM UCZULONA NA PIERZE!!!!!!!!!!!!!!!! *ucieka przed pierzem i rzooca jeszcze wiekszą ilościa poduch w LH* TYLKO NIE PIERZE!!!!!!!!!!!!!1 dobra, zamiana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:11 pm
dawno Cie tu nie widzialam smile (wlasciwie ostatnio widuje Cie tylko na ogame)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:13 pm
se uwarzaj na cytaty razz *ucieka przed gabkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:15 pm
~~lena-undesaid~~ se uwarzaj na cytaty razz *ucieka przed gabkami* wlasnie, bo Kukus sie przyczepi. Juz i tak sie mnie ostatnio czepial, ze nie zwracam Wam uwagi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:17 pm
hey wszystkim *wchodzi pokryta sniegiem i lodem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:22 pm
kto mial odemnie kupic sealed za 3000 ? bo ja zaraz skladam donacie
ibris, wysylam ci jednego za to na gg (za darmo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:30 pm
_cleef_ kto mial odemnie kupic sealed za 3000 ? bo ja zaraz skladam donacie
ibris, wysylam ci jednego za to na gg (za darmo) liczy kase i co moze sprzedac.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:31 pm
_cleef_ kto mial odemnie kupic sealed za 3000 ? bo ja zaraz skladam donacie
ibris, wysylam ci jednego za to na gg (za darmo) no jak tam chcesz, odmawiac teraz nie bede ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:33 pm
opcy _cleef_ kto mial odemnie kupic sealed za 3000 ? bo ja zaraz skladam donacie
ibris, wysylam ci jednego za to na gg (za darmo) liczy kase i co moze sprzedac......... dobra ja kupie ta envelopke... wysylam trejda z kasa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:33 pm
opcy _cleef_ kto mial odemnie kupic sealed za 3000 ? bo ja zaraz skladam donacie
ibris, wysylam ci jednego za to na gg (za darmo) liczy kase i co moze sprzedac......... uhh...ja sie pytam kto mial kupic muwilem paru osobom ze bedo mogli
a nie kto chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:34 pm
_cleef_ opcy _cleef_ kto mial odemnie kupic sealed za 3000 ? bo ja zaraz skladam donacie
ibris, wysylam ci jednego za to na gg (za darmo) liczy kase i co moze sprzedac......... uhh...ja sie pytam kto mial kupic muwilem paru osobom ze bedo mogli
a nie kto chce sorry.... powalilo mnie sie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:34 pm