|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:20 am
YumiTao Kitty-ShadowCat przed chwileczką byłam u mamy. nasza rozmowa; J-mamusiu kochana. pozwolisz mi na kolczyka w języku?jak poojde do gimnazjum?? M-niewiem... J-ale mamusiu. jeżeli coś będzie nie tak to go sobie wyciągne a dziura szybko zarośnie. M-wiem, ale... J-mamusiu.... M-zastanowie się... cholera- tak jest zawsze jak o coś prosze xp Heh domokun kochani staruszkowie... O.o. tak 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat przed chwileczką byłam u mamy. nasza rozmowa; J-mamusiu kochana. pozwolisz mi na kolczyka w języku?jak poojde do gimnazjum?? M-niewiem... J-ale mamusiu. jeżeli coś będzie nie tak to go sobie wyciągne a dziura szybko zarośnie. M-wiem, ale... J-mamusiu.... M-zastanowie się... cholera- tak jest zawsze jak o coś prosze xp heh moi niewiedzili mieli 'Suprajza' po fakcie smile a teraz podobno modne jest przepoławianie jezyka do pewnego momentu jak u jaszczurki ... auc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:22 am
Ania881 Hehe to zrzuccie sie tak po 20 zl na ladna wiazanke z bialych roz. przysle fotke tylko podaj adres, podalem w PMie ...nawet 2 razy...sprawdz swojego gaiowego maila ... mala skrzynka ale nada sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oka ja juz spadam sad bo moja siostra sadysa (pogromca gitary) chce wejśc :*** pa wszystkim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:23 am
YumiTao Oka ja juz spadam sad bo moja siostra sadysa (pogromca gitary) chce wejśc :*** pa wszystkim biggrin Do zobaczenia Yumi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:25 am
*świeci mu latarką w oczy * Gadać , nie milknąć ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:26 am
moi starzy teraz po prostu zaakceptowali ze juz dorosla jestem i nie wtracaja sie sweatdrop ale sa chwile kiedy chce ich udusic po prostu xp cosh... tak to juz jest ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|