|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:12 am
Wcale nie tzry mieisace ja spozywalem tylko przez 3 dni ;] potem jakos poszlo i nic mi nie jest a kolczyk jest super ;] biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ania881 chodziło mi o to ze pocalunki sa osobieste i inntymne i mowic o nich komus to dla mnie dziwne. Ale kolczyki w jezyku sa exstra. Ej, no co ty?? Ja tutaj gadam o tym, jak mi 5-latek dał śliniola... Flee.... On miał 5 lat neutral eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:13 am
Ania881 Jeszcze zyje jak umre Vykk to wam posle wiadomosc o mym pogrzebie. nie ma sprawy ale najpierw bedziesz musiala poslac maila z fotka zebym trafil pod odpowiednia trumne sugestia!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:15 am
~~lena-undesaid~~ Point.Zer0 Vykk chyba sie troche zagapilem...witam tych co dotarli.. Witaj Vykk. Lena , a po co namawiać rodzico tematu o całowaniu ? ŻE CO?! CHŁOPIE., JA O KOLCZYKU MOWIE!!! W ŻYCIU BYM Z NIMI O CAŁOWANIU NIE GADALA...--' Acha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:17 am
Hehe to zrzuccie sie tak po 20 zl na ladna wiazanke z bialych roz. przysle fotke tylko podaj adres,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:17 am
przed chwileczką byłam u mamy. nasza rozmowa; J-mamusiu kochana. pozwolisz mi na kolczyka w języku?jak poojde do gimnazjum?? M-niewiem... J-ale mamusiu. jeżeli coś będzie nie tak to go sobie wyciągne a dziura szybko zarośnie. M-wiem, ale... J-mamusiu.... M-zastanowie się... cholera- tak jest zawsze jak o coś prosze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:18 am
Kitty-ShadowCat przed chwileczką byłam u mamy. nasza rozmowa; J-mamusiu kochana. pozwolisz mi na kolczyka w języku?jak poojde do gimnazjum?? M-niewiem... J-ale mamusiu. jeżeli coś będzie nie tak to go sobie wyciągne a dziura szybko zarośnie. M-wiem, ale... J-mamusiu.... M-zastanowie się... cholera- tak jest zawsze jak o coś prosze xp Heh domokun kochani staruszkowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|