|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:07 am
na chwle wrocilem bo mi sie nudzi... ale bede sporadycznie odpowiadac bo ledwo widze z wyrka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:08 am
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 herubinek Ej zero powiedz mi co to za neologizmy wymyslasz- coś z prezerwatywami czy cuś takiego xd wink ?? xp Ja ? eek gdzie ? kiedy ? co ? jak ? sweatdrop Karina , tak , ja to już wiem *zdmuchuje koncikiem ust ogon sprzed oczu* a co do pocalunku malo brakowalo aby tak sie stalo w 3 klasie liceum, ale ucieklam bokiem, zeby nie trafil w moje usta blaugh bylo wtedy swieto w licku i wszyscy byli blaugh No tak - " uciekać , ale nie za szybko " ? xd Już my was znamy wink xd ... taaak? a moze nie znacie nas zbyt dobrze?hmmmmm? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:09 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat herubinek Ej zero powiedz mi co to za neologizmy wymyslasz- coś z prezerwatywami czy cuś takiego xd wink ?? xp nie.... to było coś takiego: ''niepomiernie niereprezentatywny z oblicza facjaty''- podoba mi się ten tekst chociaż nie do końca wiem co to znaczy sweatdrop Heru-to nie miało nic z prezerwatywami wspoolnego mrgreen Heh- widać że mnie łeb napier****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun na chwle wrocilem bo mi sie nudzi... ale bede sporadycznie odpowiadac bo ledwo widze z wyrka razz hej niichan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin YumiTao Eredin dlaczego na psy to jest bardzo ciekawy i pasjonujacy temat ;] ja lubie kolczyki w jezyku biggrin Ja chce w pepq sad musisz mi przebic na wakacjach biggrin jasne ;] jestem sadysta ;> do moich sadystycznych skłonności zalicza się też chęć pójścia na karaoke xd biggrin Nie martw sie pojdziemy jeszcze xd i im pokażem jak sie śpiewa biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:10 am
~~lena-undesaid~~ Eredin Ania881 Gadacie o pocalunkach na ladnie. Swiat na psy schodzi, ale coz zrobic. dlaczego na psy to jest bardzo ciekawy i pasjonujacy temat ;] ja lubie kolczyki w jezyku biggrin Ja też... a wciaż nie moge rodzicow namowić, żeby sie na niego zgodzili...- -' tak ja juz posiadam xd niezauważa z tym że przez pierwszy tydzien bedziesz seplemic i bedziesz jesc tylko płyny , ale moze nie sa zbyt kumaci ;] biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeszcze zyje jak umre Vykk to wam posle wiadomosc o mym pogrzebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:11 am
herubinek Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat herubinek Ej zero powiedz mi co to za neologizmy wymyslasz- coś z prezerwatywami czy cuś takiego xd wink ?? xp nie.... to było coś takiego: ''niepomiernie niereprezentatywny z oblicza facjaty''- podoba mi się ten tekst chociaż nie do końca wiem co to znaczy sweatdrop Heru-to nie miało nic z prezerwatywami wspoolnego mrgreen Heh- widać że mnie łeb napier**** Widać że mash chcicę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun na chwle wrocilem bo mi sie nudzi... ale bede sporadycznie odpowiadac bo ledwo widze z wyrka razz hej niichan hej pijaczko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ania881 chodziło mi o to ze pocalunki sa osobieste i inntymne i mowic o nich komus to dla mnie dziwne. Ale kolczyki w jezyku sa exstra. Ej, no co ty?? Ja tutaj gadam o tym, jak mi 5-latek dał śliniola... Flee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|