|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:59 am
Point.Zer0 YumiTao Point.Zer0 YumiTao Macie pozdro od Izy :] niedawno zbanowanej sad Izy ? sweatdrop Karina , to Ty kotką czy raczej tygrysicą jesteś ? hmmm... ? xd Prinee sad Hmm.... widziałem i słyszałem o tym co robiła. pozostawię to bez komentarza , jak o to prosił Kukus. Kitty , przynajmniej wiesz że nie jesteś mu obojętna , nie ? xd Ja tez tego nie bede komętowac :] bo nie było mnie wtedy na gai i nie wiem co tak dokonca sie wydarzyło wtedy biggrin ale nie moge powiedziec brak mi jej sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:00 am
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat point.zero- ten kolega nawet ładny jest ale ja już kogoś mam.....i to dla mnie było troche głupie jak mnie pocałował..... bo nigdy wcześniej tego nie zrobił... a znam go 4 lata sweatdrop o_O kituś, bo powiem Wodzowi xd A ja sie pierwszy raz całowałam w wieku 6 lat razz ja też- w przedszkolu blaugh Heh... a ja na wakacjach. Przed całą rodziną... Żenada xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:00 am
[ Kaku ] faktycznie..dzisiejsza mlodziez szybko dorasta. heh jasne xd xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:01 am
Gadacie o pocalunkach na ladnie. Swiat na psy schodzi, ale coz zrobic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat point.zero- ten kolega nawet ładny jest ale ja już kogoś mam.....i to dla mnie było troche głupie jak mnie pocałował..... bo nigdy wcześniej tego nie zrobił... a znam go 4 lata sweatdrop o_O kituś, bo powiem Wodzowi xd A ja sie pierwszy raz całowałam w wieku 6 lat razz ja też- w przedszkolu blaugh Heh... a ja na wakacjach. Przed całą rodziną... Żenada xp O boże... eek serio kaszana blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Ej zero powiedz mi co to za neologizmy wymyslasz- coś z prezerwatywami czy cuś takiego xd wink ?? xp Ja ? eek gdzie ? kiedy ? co ? jak ? sweatdrop Karina , tak , ja to już wiem *zdmuchuje koncikiem ust ogon sprzed oczu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:02 am
herubinek Ej zero powiedz mi co to za neologizmy wymyslasz- coś z prezerwatywami czy cuś takiego xd wink ?? xp nie.... to było coś takiego: ''niepomiernie niereprezentatywny z oblicza facjaty''- podoba mi się ten tekst chociaż nie do końca wiem co to znaczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat point.zero- ten kolega nawet ładny jest ale ja już kogoś mam.....i to dla mnie było troche głupie jak mnie pocałował..... bo nigdy wcześniej tego nie zrobił... a znam go 4 lata sweatdrop o_O kituś, bo powiem Wodzowi xd A ja sie pierwszy raz całowałam w wieku 6 lat razz ja też- w przedszkolu blaugh Heh... a ja na wakacjach. Przed całą rodziną... Żenada xp O boże... eek serio kaszana blaugh No co ja ci poradze?? biggrin Sam to zrobił, a nie ja razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ania881 Gadacie o pocalunkach na ladnie. Swiat na psy schodzi, ale coz zrobic. Na psy ? nie za bardzo to zrozumiałem , ja tam to lubie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:03 am
Point.Zer0 herubinek Ej zero powiedz mi co to za neologizmy wymyslasz- coś z prezerwatywami czy cuś takiego xd wink ?? xp Ja ? eek gdzie ? kiedy ? co ? jak ? sweatdrop Karina , tak , ja to już wiem *zdmuchuje koncikiem ust ogon sprzed oczu* Hehe no słyszałem tak- aleś ty wstydliwy- powiesz mu słowo gumka to on je skojarzy najbardziej perwersyjniejak sie tylko da xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ania881 Gadacie o pocalunkach na ladnie. Swiat na psy schodzi, ale coz zrobic. dlaczego na psy to jest bardzo ciekawy i pasjonujacy temat ;] ja lubie kolczyki w jezyku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ YumiTao ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat point.zero- ten kolega nawet ładny jest ale ja już kogoś mam.....i to dla mnie było troche głupie jak mnie pocałował..... bo nigdy wcześniej tego nie zrobił... a znam go 4 lata sweatdrop o_O kituś, bo powiem Wodzowi xd A ja sie pierwszy raz całowałam w wieku 6 lat razz ja też- w przedszkolu blaugh Heh... a ja na wakacjach. Przed całą rodziną... Żenada xp O boże... eek serio kaszana blaugh No co ja ci poradze?? biggrin Sam to zrobił, a nie ja razz Trzebabyło mu z buta dac xd albo ominąc jego usta i sie przytulić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat herubinek Ej zero powiedz mi co to za neologizmy wymyslasz- coś z prezerwatywami czy cuś takiego xd wink ?? xp nie.... to było coś takiego: ''niepomiernie niereprezentatywny z oblicza facjaty''- podoba mi się ten tekst chociaż nie do końca wiem co to znaczy sweatdrop jak juz pisalem "niewyjściowa morda"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:04 am
Kitty-ShadowCat herubinek Ej zero powiedz mi co to za neologizmy wymyslasz- coś z prezerwatywami czy cuś takiego xd wink ?? xp nie.... to było coś takiego: ''niepomiernie niereprezentatywny z oblicza facjaty''- podoba mi się ten tekst chociaż nie do końca wiem co to znaczy sweatdrop Niepomiernie oznacza bardzo , niezmierzalnie , wyjątkowo Niereprezentatywny w tym znaczeniu paskudny i obrzydliwy Facjata to twarz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|