|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:54 am
YumiTao Macie pozdro od Izy :] niedawno zbanowanej sad Izy ? sweatdrop Karina , to Ty kotką czy raczej tygrysicą jesteś ? hmmm... ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:55 am
point.zero- ten kolega nawet ładny jest ale ja już kogoś mam.....i to dla mnie było troche głupie jak mnie pocałował..... bo nigdy wcześniej tego nie zrobił... a znam go 4 lata sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 YumiTao Macie pozdro od Izy :] niedawno zbanowanej sad Izy ? sweatdrop Karina , to Ty kotką czy raczej tygrysicą jesteś ? hmmm... ? xd Prinee sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rany , ale się Gaiowicze dorobili teraz xd Witaj Herubinek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc herubi ^^ Zer0- ja raczej kotką jestem xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat point.zero- ten kolega nawet ładny jest ale ja już kogoś mam.....i to dla mnie było troche głupie jak mnie pocałował..... bo nigdy wcześniej tego nie zrobił... a znam go 4 lata sweatdrop o_O kituś, bo powiem Wodzowi xd A ja sie pierwszy raz całowałam w wieku 6 lat razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Point.Zer0 YumiTao Macie pozdro od Izy :] niedawno zbanowanej sad Izy ? sweatdrop Karina , to Ty kotką czy raczej tygrysicą jesteś ? hmmm... ? xd Prinee sad Hmm.... widziałem i słyszałem o tym co robiła. pozostawię to bez komentarza , jak o to prosił Kukus. Kitty , przynajmniej wiesz że nie jesteś mu obojętna , nie ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:58 am
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat point.zero- ten kolega nawet ładny jest ale ja już kogoś mam.....i to dla mnie było troche głupie jak mnie pocałował..... bo nigdy wcześniej tego nie zrobił... a znam go 4 lata sweatdrop o_O kituś, bo powiem Wodzowi xd A ja sie pierwszy raz całowałam w wieku 6 lat razz ja też- w przedszkolu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:59 am
Miss_Karina czesc herubi ^^ Zer0- ja raczej kotką jestem xd xd whee " Raczej " taak ? zapamiętam sobie wink xd Hmm.. pierwsze pocałunki ? to rzeczywiście przedszkole - co ładniejsza się wybierało i tyle sweatdrop xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mraaaa whee lubie ciebie czasem podraznic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat point.zero- ten kolega nawet ładny jest ale ja już kogoś mam.....i to dla mnie było troche głupie jak mnie pocałował..... bo nigdy wcześniej tego nie zrobił... a znam go 4 lata sweatdrop o_O kituś, bo powiem Wodzowi xd A ja sie pierwszy raz całowałam w wieku 6 lat razz ja też- w przedszkolu blaugh faktycznie..dzisiejsza mlodziez szybko dorasta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ej zero powiedz mi co to za neologizmy wymyslasz- coś z prezerwatywami czy cuś takiego xd wink ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|