|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:48 am
YumiTao opcy YumiTao A nam nic nie rozbili ani nic nie kupili stare musicie byc niemile xp no jasne razz my ich rozpieszczamy XD a oni 0 od siebie :] zreszta sa mało rozgarnięci dzisiaj sie o tym przykonałam... u mojej siostry w klasie dziewczyny dstały po czarownicy za 20 zł takiej smiejacej sie i zdieciu na ktorym sa przebrani w koszule w kwiaty i z napisem : pozdrowienia z hawajow ;] a trzeba wiedziec ze musieli sie sporo wykosztowac bo ich jest 9 a dziewczyn 21 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:49 am
Miss_Karina Point.Zer0 No no , co za powitanie , a już myślałem że (znwszystkich swoją obecnościa wystrashę jak za daawnych czas sweatdrop jak to wystraszyc? mnie nigdy nie wystraszysz W Ciebie nigdy nie wątpiłem xd *drapie kotkę za uszkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:49 am
Eh... musze leciec ...
Pozniej Wpadne ...;]
Narka ALL...
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:50 am
Kitty, to w końcu co dostałaś??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin YumiTao opcy YumiTao A nam nic nie rozbili ani nic nie kupili stare musicie byc niemile xp no jasne razz my ich rozpieszczamy XD a oni 0 od siebie :] zreszta sa mało rozgarnięci dzisiaj sie o tym przykonałam... u mojej siostry w klasie dziewczyny dstały po czarownicy za 20 zł takiej smiejacej sie i zdieciu na ktorym sa przebrani w koszule w kwiaty i z napisem : pozdrowienia z hawajow ;] a trzeba wiedziec ze musieli sie sporo wykosztowac bo ich jest 9 a dziewczyn 21 xd podziwiam ich... xd chciałbym tez miec takich facetów w klasie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Eh... musze leciec ... Pozniej Wpadne ...;] Narka ALL... wink Pa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:51 am
Kiart Eh... musze leciec ... Pozniej Wpadne ...;] Narka ALL... wink Na razie Kiart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:51 am
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 No no , co za powitanie , a już myślałem że (znwszystkich swoją obecnościa wystrashę jak za daawnych czas sweatdrop jak to wystraszyc? mnie nigdy nie wystraszysz W Ciebie nigdy nie wątpiłem xd *drapie kotkę za uszkiem* mrrrraaaaa.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:52 am