|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:27 am
Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Katka1989 Suney *przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin 3nodding nowa spódniczka 3nodding (zakupiona za 7k xp ) *Wchodzi do pomieszczenia. Otwierajac sie dzrwiczki uderzaja raz po raz o sciane jak to w tandetnych westernach bywa. Przeciag oziebia was wszystkich* Sliczna sukienka Katka, teraz to juz w ogole jestes naszym Gildiowym symbolem sexu.. heh... *spoglada na wszystkich i zatrzymuje wzrok na Suney'u. Po chwili siada w kacie z kawalkiem papieru i bazgra druga wersje mapy przyszlego swiata Gaiowego RPG* wispales sie kage?????????????? smile Wpisalem sie? Gdzie niby? Jezeli chodzi o RPG to z OGROMNA pomoca Warzywa klecimy nasz wlasny system. Swiat jest w 95% autorstwa warzywa. Wlasnie poprawiam mape. Wkrotce zostanie ona umieszczona wraz z opisem na gildiowej stronie. stressed ...pytalem czy sie wispales sweatdrop .......... smile Ale nadal nie sprecyzowales GDZIE mialem sie wpisac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:28 am
dest Sei chan dest Katka1989 dest Sei chan Hejka Kage!! *Odwraca się do Desta*To nie masz ochoty na małą wojnę na poduszki, nyu?? ni wieksza ochote mam na przytulenie sie razz Do kogo? ^^ do dziewczyn oczywiscie ^^ milych ladnych smile Katka jest ładna i stoi blisko ciebie. Nyu*Kładzie sie spowortem na poduszkach* hmm a ty tez sie przylaczysz:> smile Nyu?! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:29 am
Kagenoyami Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Katka1989 Suney *przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin 3nodding nowa spódniczka 3nodding (zakupiona za 7k xp ) *Wchodzi do pomieszczenia. Otwierajac sie dzrwiczki uderzaja raz po raz o sciane jak to w tandetnych westernach bywa. Przeciag oziebia was wszystkich* Sliczna sukienka Katka, teraz to juz w ogole jestes naszym Gildiowym symbolem sexu.. heh... *spoglada na wszystkich i zatrzymuje wzrok na Suney'u. Po chwili siada w kacie z kawalkiem papieru i bazgra druga wersje mapy przyszlego swiata Gaiowego RPG* wispales sie kage?????????????? smile Wpisalem sie? Gdzie niby? Jezeli chodzi o RPG to z OGROMNA pomoca Warzywa klecimy nasz wlasny system. Swiat jest w 95% autorstwa warzywa. Wlasnie poprawiam mape. Wkrotce zostanie ona umieszczona wraz z opisem na gildiowej stronie. stressed ...pytalem czy sie wispales sweatdrop .......... smile Ale nadal nie sprecyzowales GDZIE mialem sie wpisac... sorki...chodzilo mi o wuspanie...nie o wpisanie.........*gra dalej:that pleace in my maind........*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:29 am
Sei chan dest Sei chan dest Katka1989 dest Sei chan Hejka Kage!! *Odwraca się do Desta*To nie masz ochoty na małą wojnę na poduszki, nyu?? ni wieksza ochote mam na przytulenie sie razz Do kogo? ^^ do dziewczyn oczywiscie ^^ milych ladnych smile Katka jest ładna i stoi blisko ciebie. Nyu*Kładzie sie spowortem na poduszkach* hmm a ty tez sie przylaczysz:> smile Nyu?! redface nie boj sie ja nie gryze razz hmm chociaz czasem ale to bardzo lekko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:30 am
Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Katka1989 Suney *przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin 3nodding nowa spódniczka 3nodding (zakupiona za 7k xp ) *Wchodzi do pomieszczenia. Otwierajac sie dzrwiczki uderzaja raz po raz o sciane jak to w tandetnych westernach bywa. Przeciag oziebia was wszystkich* Sliczna sukienka Katka, teraz to juz w ogole jestes naszym Gildiowym symbolem sexu.. heh... *spoglada na wszystkich i zatrzymuje wzrok na Suney'u. Po chwili siada w kacie z kawalkiem papieru i bazgra druga wersje mapy przyszlego swiata Gaiowego RPG* wispales sie kage?????????????? smile Wpisalem sie? Gdzie niby? Jezeli chodzi o RPG to z OGROMNA pomoca Warzywa klecimy nasz wlasny system. Swiat jest w 95% autorstwa warzywa. Wlasnie poprawiam mape. Wkrotce zostanie ona umieszczona wraz z opisem na gildiowej stronie. stressed ...pytalem czy sie wispales sweatdrop .......... smile Ale nadal nie sprecyzowales GDZIE mialem sie wpisac... sorki...chodzilo mi o wuspanie...nie o wpisanie.........*gra dalej:that pleace in my maind........* kurna co jest ze mna mialo byc wyspaleś...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:31 am
dest Sei chan dest Sei chan dest Katka1989 dest Sei chan Hejka Kage!! *Odwraca się do Desta*To nie masz ochoty na małą wojnę na poduszki, nyu?? ni wieksza ochote mam na przytulenie sie razz Do kogo? ^^ do dziewczyn oczywiscie ^^ milych ladnych smile Katka jest ładna i stoi blisko ciebie. Nyu*Kładzie sie spowortem na poduszkach* hmm a ty tez sie przylaczysz:> smile Nyu?! redface nie boj sie ja nie gryze razz hmm chociaz czasem ale to bardzo lekko xp ^^" Suney ja wiem co z Tobą... *teatralnym szeptem* to martwica mózgu...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:31 am
Suney Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Katka1989 Suney *przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin 3nodding nowa spódniczka 3nodding (zakupiona za 7k xp ) *Wchodzi do pomieszczenia. Otwierajac sie dzrwiczki uderzaja raz po raz o sciane jak to w tandetnych westernach bywa. Przeciag oziebia was wszystkich* Sliczna sukienka Katka, teraz to juz w ogole jestes naszym Gildiowym symbolem sexu.. heh... *spoglada na wszystkich i zatrzymuje wzrok na Suney'u. Po chwili siada w kacie z kawalkiem papieru i bazgra druga wersje mapy przyszlego swiata Gaiowego RPG* wispales sie kage?????????????? smile Wpisalem sie? Gdzie niby? Jezeli chodzi o RPG to z OGROMNA pomoca Warzywa klecimy nasz wlasny system. Swiat jest w 95% autorstwa warzywa. Wlasnie poprawiam mape. Wkrotce zostanie ona umieszczona wraz z opisem na gildiowej stronie. stressed ...pytalem czy sie wispales sweatdrop .......... smile Ale nadal nie sprecyzowales GDZIE mialem sie wpisac... sorki...chodzilo mi o wuspanie...nie o wpisanie.........*gra dalej:that pleace in my maind........* kurna co jest ze mna mialo byc wyspaleś............... no tak klajta jest zlosliwa razz i nie che niektorych literek pisac razz co :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:32 am
dest nie boj sie ja nie gryze razz hmm chociaz czasem ale to bardzo lekko xp A kto mówił że się boję, nyu. A gdzie podziała się Katka, tak nagle zamilkła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:33 am
Katka1989 dest Sei chan dest Sei chan dest Katka1989 dest Sei chan Hejka Kage!! *Odwraca się do Desta*To nie masz ochoty na małą wojnę na poduszki, nyu?? ni wieksza ochote mam na przytulenie sie razz Do kogo? ^^ do dziewczyn oczywiscie ^^ milych ladnych smile Katka jest ładna i stoi blisko ciebie. Nyu*Kładzie sie spowortem na poduszkach* hmm a ty tez sie przylaczysz:> smile Nyu?! redface nie boj sie ja nie gryze razz hmm chociaz czasem ale to bardzo lekko xp ^^" Suney ja wiem co z Tobą... *teatralnym szeptem* to martwica mózgu........... martwica xd .....ja poprostu sie nie obudzilem jeszcze blaugh wink ...........to i lepiej nie pisz ich dest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:33 am
Suney Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Katka1989 Suney *przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin 3nodding nowa spódniczka 3nodding (zakupiona za 7k xp ) *Wchodzi do pomieszczenia. Otwierajac sie dzrwiczki uderzaja raz po raz o sciane jak to w tandetnych westernach bywa. Przeciag oziebia was wszystkich* Sliczna sukienka Katka, teraz to juz w ogole jestes naszym Gildiowym symbolem sexu.. heh... *spoglada na wszystkich i zatrzymuje wzrok na Suney'u. Po chwili siada w kacie z kawalkiem papieru i bazgra druga wersje mapy przyszlego swiata Gaiowego RPG* wispales sie kage?????????????? smile Wpisalem sie? Gdzie niby? Jezeli chodzi o RPG to z OGROMNA pomoca Warzywa klecimy nasz wlasny system. Swiat jest w 95% autorstwa warzywa. Wlasnie poprawiam mape. Wkrotce zostanie ona umieszczona wraz z opisem na gildiowej stronie. stressed ...pytalem czy sie wispales sweatdrop .......... smile Ale nadal nie sprecyzowales GDZIE mialem sie wpisac... sorki...chodzilo mi o wuspanie...nie o wpisanie.........*gra dalej:that pleace in my maind........* kurna co jest ze mna mialo byc wyspaleś............... Sen niezbyt sluzyl mi tej nocy... jak codzien w wakacje (nie wiem do cholery dlaczego stressed ) meczyly mnie koszmary... No, ale to juz tylko i wylacznie moj problem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:34 am
Kagenoyami Suney Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Suney Kagenoyami Katka1989 Suney *przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin 3nodding nowa spódniczka 3nodding (zakupiona za 7k xp ) *Wchodzi do pomieszczenia. Otwierajac sie dzrwiczki uderzaja raz po raz o sciane jak to w tandetnych westernach bywa. Przeciag oziebia was wszystkich* Sliczna sukienka Katka, teraz to juz w ogole jestes naszym Gildiowym symbolem sexu.. heh... *spoglada na wszystkich i zatrzymuje wzrok na Suney'u. Po chwili siada w kacie z kawalkiem papieru i bazgra druga wersje mapy przyszlego swiata Gaiowego RPG* wispales sie kage?????????????? smile Wpisalem sie? Gdzie niby? Jezeli chodzi o RPG to z OGROMNA pomoca Warzywa klecimy nasz wlasny system. Swiat jest w 95% autorstwa warzywa. Wlasnie poprawiam mape. Wkrotce zostanie ona umieszczona wraz z opisem na gildiowej stronie. stressed ...pytalem czy sie wispales sweatdrop .......... smile Ale nadal nie sprecyzowales GDZIE mialem sie wpisac... sorki...chodzilo mi o wuspanie...nie o wpisanie.........*gra dalej:that pleace in my maind........* kurna co jest ze mna mialo byc wyspaleś............... Sen niezbyt sluzyl mi tej nocy... jak codzien w wakacje (nie wiem do cholery dlaczego stressed ) meczyly mnie koszmary... No, ale to juz tylko i wylacznie moj problem.. aha stressed ...ja spalem dobrze a i tak sie nie wyspalem biggrin ...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:34 am
Sei chan dest nie boj sie ja nie gryze razz hmm chociaz czasem ale to bardzo lekko xp A kto mówił że się boję, nyu. A gdzie podziała się Katka, tak nagle zamilkła. A jak myślisz? ninja Jak się nie odzywam to znaczy, ze jestem w Markecie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:35 am
Nyu, nie cytujcie, aż tak dużej ilości wypowiedzi, strasznie dużo miejsca to zajmuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:37 am
Sei chan Nyu, nie cytujcie, aż tak dużej ilości wypowiedzi, strasznie dużo miejsca to zajmuje. oki seo bede je skracal biggrin .......wedle zuczonmka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:37 am
Sei chan Nyu, nie cytujcie, aż tak dużej ilości wypowiedzi, strasznie dużo miejsca to zajmuje. Nyo rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|