|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:43 am
YumiTao Miss_Karina a dzis z okazji dnia kobiet dostalam kffiaty recznej roboty od chlopakow blaugh calkiem fajnie zrobili xd xd whee A nam nic nie rozbili ani nic nie kupili stare u mnie na wydziale wszystki ekobiety dostaly takie sztuczne kffiaty xd wszedzie bylo widac ze tone takich kffiatkoow XDDD niezle sie napracowali wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao A nam nic nie rozbili ani nic nie kupili stare musicie byc niemile xp no jasne razz my ich rozpieszczamy XD a oni 0 od siebie :] zreszta sa mało rozgarnięci dzisiaj sie o tym przykonałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Miss_Karina [ Kaku ] odnosnie dzisiejszego swieta, obczajcie logo w google.pl xp widzialam xd xd troshu gluuupie xd xd Głupie , nie głupie - to tradycja Googli uwieczniać w logu określone daty xd Witam wszystkich , a w tym dniu w szczeg�lności kobiety wink xd brydzien.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Miss_Karina [ Kaku ] odnosnie dzisiejszego swieta, obczajcie logo w google.pl xp widzialam xd xd troshu gluuupie xd xd Głupie , nie głupie - to tradycja Googli uwieczniać w logu określone daty xd Witam wszystkich , a w tym dniu w szczegści kobiety wink xd Zeriuuuuuuuuuuuuuuus!!! 4laugh czesc!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Miss_Karina [ Kaku ] odnosnie dzisiejszego swieta, obczajcie logo w google.pl xp widzialam xd xd troshu gluuupie xd xd Czy Miriam tez dzis obchodzi to Swieto ...?? xd No wiesz co?! Przeciez właśnie o to chodzi- ona (on) chce miec wiecej świat w roku, i obchodzi dzień kobiet i dzień chłopakoof biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:46 am
Miss_Karina [ Kaku ] odnosnie dzisiejszego swieta, obczajcie logo w google.pl xp widzialam xd xd troshu gluuupie xd xd dlaczego glupie? zamiast tandetnego hasla '..a kobietom wszystkiego dobrego' postanowili dodac subtelny szczegol. dla mnie swietny pomysl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:47 am
Point.Zer0 Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat witam wszystkich.... [czołga się do wielkiej poduchy] zgadnijcie jaki wspaniałomyślny prezent dostałam na dzien kobiet xp jakiegos zwierzaczka jakąś poduche whee - od chłopak�w z klasy- poducha- moje najskrytsze marzenie xd r�życzke i buzi sweatdrop od kolegi A co kitty , aż taki był ten kolega niepomiernie niereprezentatywny z oblicza facjaty ? xd czyt. "niewyjściowa morda" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:47 am