Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8544 8545 8546 8547 8548 8549 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:07 am

hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac...
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:08 am

Vykk
hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac...

Witaj ...^^

..Problemy ...mhmmm...?? Ja chyba raczej nie ... smile

Kiart

YumiTao

Vykk

Mnie wszytsko wporządq działa xd

Kiart
~~lena-undesaid~~
Kiart
~~lena-undesaid~~
Kiart
Hejka All...^^

wink

siemka biggrin

wink

hę??:> Co mnie mrugasz:>??

...Tak na powitanie ...^^

tja...;]^^

~~lena-undesaid~~

Miss_Karina

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:10 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:11 am

YumiTao
Vykk

e no to tylko mi sie gaia zwalila?? zupelnie nie chcial sie zaladowac zanda stronka z gaia...nie kapuje co jest...

Vykk

YumiTao

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:12 am

Vykk
YumiTao
Vykk

e no to tylko mi sie gaia zwalila?? zupelnie nie chcial sie zaladowac zanda stronka z gaia...nie kapuje co jest...

hmm...moze tylko wybrańcom sie tak dzieje biggrin xd xp
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:12 am

Vykk
YumiTao
Vykk

pewnie cos nie tak z IE lub mozilla (nie wiem ktore z nich korzystasz :3)

Miss_Karina

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:13 am

Vykk
YumiTao
Vykk

Mi tak działała dzisiaj po południu...
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:14 am

Czasmi tak porostu jest... biggrin ja tez tak miałam xd

YumiTao

Vykk

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:16 am

Miss_Karina
Vykk
YumiTao
Vykk

pewnie cos nie tak z IE lub mozilla (nie wiem ktore z nich korzystasz :3)
IE...badziew jak kazdy inny
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:17 am

Ej, ludzie, ja zaraz nie wytrzymam... Czy ktoś wie, co na rachunku telefonicznym z komy znaczy "inne usługi"?? Znowu mi przyszedł rachunek i mam jakieś 100zł za "inne usługi"... Czyli za co?!

~~lena-undesaid~~

Kiart

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:17 am

Eh... Mnie tylko nie dziala Edit Profile ...NIe moge wpisac moich danych ani sygnaturki ... Znaczy mam wpisane ale tego nie widac ...ani ja tego nie widze ... tylko widze to ze jest to wpisane ... sweatdrop
PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:19 am

~~lena-undesaid~~
Ej, ludzie, ja zaraz nie wytrzymam... Czy ktoś wie, co na rachunku telefonicznym z komy znaczy "inne usługi"?? Znowu mi przyszedł rachunek i mam jakieś 100zł za "inne usługi"... Czyli za co?!

audiotele...... xd

opcy

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:22 am

opcy
~~lena-undesaid~~

audiotele...... xd

a jak np smsy z "megahitami" za dzwonki??
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8544 8545 8546 8547 8548 8549 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games