|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:07 am
hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:08 am
Vykk hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac... Witaj ...^^ ..Problemy ...mhmmm...?? Ja chyba raczej nie ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac... Mnie wszytsko wporządq działa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ~~lena-undesaid~~ hę??:> Co mnie mrugasz:>?? ...Tak na powitanie ...^^ tja...;]^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:11 am
YumiTao Vykk hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac... Mnie wszytsko wporządq działa xd e no to tylko mi sie gaia zwalila?? zupelnie nie chcial sie zaladowac zanda stronka z gaia...nie kapuje co jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:12 am
Vykk YumiTao Vykk hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac... Mnie wszytsko wporządq działa xd e no to tylko mi sie gaia zwalila?? zupelnie nie chcial sie zaladowac zanda stronka z gaia...nie kapuje co jest... hmm...moze tylko wybrańcom sie tak dzieje biggrin xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:12 am
Vykk YumiTao Vykk hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac... Mnie wszytsko wporządq działa xd e no to tylko mi sie gaia zwalila?? zupelnie nie chcial sie zaladowac zanda stronka z gaia...nie kapuje co jest... pewnie cos nie tak z IE lub mozilla (nie wiem ktore z nich korzystasz :3)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:13 am
Vykk YumiTao Vykk hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac... Mnie wszytsko wporządq działa xd e no to tylko mi sie gaia zwalila?? zupelnie nie chcial sie zaladowac zanda stronka z gaia...nie kapuje co jest... Mi tak działała dzisiaj po południu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:14 am
Czasmi tak porostu jest... biggrin ja tez tak miałam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:16 am
Miss_Karina Vykk YumiTao Vykk hejka....mieliscie poroblemy z gaia ?? ja od ponad polgodziny nie moglem wejsc bo mi sie stronka w ogole nie chciala zaladowac... Mnie wszytsko wporządq działa xd e no to tylko mi sie gaia zwalila?? zupelnie nie chcial sie zaladowac zanda stronka z gaia...nie kapuje co jest... pewnie cos nie tak z IE lub mozilla (nie wiem ktore z nich korzystasz :3) IE...badziew jak kazdy inny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:17 am
Ej, ludzie, ja zaraz nie wytrzymam... Czy ktoś wie, co na rachunku telefonicznym z komy znaczy "inne usługi"?? Znowu mi przyszedł rachunek i mam jakieś 100zł za "inne usługi"... Czyli za co?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:17 am
Eh... Mnie tylko nie dziala Edit Profile ...NIe moge wpisac moich danych ani sygnaturki ... Znaczy mam wpisane ale tego nie widac ...ani ja tego nie widze ... tylko widze to ze jest to wpisane ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:19 am
~~lena-undesaid~~ Ej, ludzie, ja zaraz nie wytrzymam... Czy ktoś wie, co na rachunku telefonicznym z komy znaczy "inne usługi"?? Znowu mi przyszedł rachunek i mam jakieś 100zł za "inne usługi"... Czyli za co?! audiotele...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:22 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Ej, ludzie, ja zaraz nie wytrzymam... Czy ktoś wie, co na rachunku telefonicznym z komy znaczy "inne usługi"?? Znowu mi przyszedł rachunek i mam jakieś 100zł za "inne usługi"... Czyli za co?! audiotele...... xd a jak np smsy z "megahitami" za dzwonki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|