|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:37 am
Ech... Jeny, jak tu nuuudno... Jak komus sie bedzie chciało, moze wejsć tu serdecznie zaprawszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:39 am
Em... Miss Kari... Moze uznasz mnie za glupia, ale... co znacza te BB PB itd. pod Twoim avatarkiem...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:41 am
MoonInverse Em... Miss Kari... Moze uznasz mnie za glupia, ale... co znacza te BB PB itd. pod Twoim avatarkiem...? BB= bluebox; PB= pinkbox PL= pinklnk T= trunk innymi slowami sa to eventy ktore dostaje na gai ^^ (od roku ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:42 am
właśnie sie zorientowalam ze za 5 dni minie rok odkad jestem na Gai ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:42 am
Miss_Karina MoonInverse Em... Miss Kari... Moze uznasz mnie za glupia, ale... co znacza te BB PB itd. pod Twoim avatarkiem...? BB= bluebox; PB= pinkbox PL= pinklnk T= trunk innymi slowami sa to eventy ktore ostaje na gai ^^ (od roku ^^) ahaa.... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:43 am
Miss_Karina MoonInverse Em... Miss Kari... Moze uznasz mnie za glupia, ale... co znacza te BB PB itd. pod Twoim avatarkiem...? BB= bluebox; PB= pinkbox PL= pinklnk T= trunk innymi slowami sa to eventy ktore ostaje na gai ^^ (od roku ^^) a ja jeszcze niczego nie dostałam crying crying crying zadnego pinklinka 0 czegokolwiek crying a siedze prawie cały czas na gai stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:44 am
kurcze a ja kiedys w zamierzchlych czasach dostalam jedna paczuszke tylko... Jestem biedna crying XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:44 am
MoonInverse kurcze a ja kiedys w zamierzchlych czasach dostalam jedna paczuszke tylko... Jestem biedna crying XD Ja tez.... crying *podaje ręke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:46 am
YumiTao MoonInverse kurcze a ja kiedys w zamierzchlych czasach dostalam jedna paczuszke tylko... Jestem biedna crying XD Ja tez.... crying *podaje ręke* i ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao MoonInverse kurcze a ja kiedys w zamierzchlych czasach dostalam jedna paczuszke tylko... Jestem biedna crying XD Ja tez.... crying To zakladamy klub biednych, pokrzywdzonych dziewczynek! blaugh Co Ty na to? A tak btw... jest jakis kosciol na gai...? Moze pojde pozebrac po jakiegos pinkilinki? xd Jak myslicie... dadza mi cos? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ YumiTao MoonInverse kurcze a ja kiedys w zamierzchlych czasach dostalam jedna paczuszke tylko... Jestem biedna crying XD Ja tez.... crying *podaje ręke* i ja crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|