|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:24 am
Eredin Ita Lockheart eredin , serduszko dla mnie ? eek whee redface Mam nadzieje ze juz sie nie bedziesz smucic biggrin xd ja bede pozniej niestety teraz musze juz isc *macha lapka* wink *daje buziaka na porzegnanie* dziekuje , jestes milutki wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:26 am
czesc wam szkraby koffane whee =^w^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:27 am
Miss_Karina czesc wam szkraby koffane whee =^w^=Hej Karin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:28 am
Miss_Karina czesc wam szkraby koffane whee =^w^=hejka hejka fiu fiu gwizdu jak tam ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej Yumi , Kari !!!!! *macha nogą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Vykk hejka nowoprzybylym... Ita...znajdziesz nzjadziesz...poczekaj poszukaj zabaw sie a moze onajdziesz... mam nadzieje sweatdrop przecierz niejestem brzydke , 170 , waga 46 , rozmiar s (34/36) brunetka ,niebieskie oczy , czego chciec wiecej crying esh Ituś na pewno kogos znajdziesz =^w^= ja tez niebrzydka i nie mam faceta XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:30 am
opcy hej Yumi , Kari !!!!! *macha nogą* *na machająca noge opcego odpowiada swoja machającą nogą* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:31 am
Ita Lockheart Miss_Karina czesc wam szkraby koffane whee =^w^=hejka hejka fiu fiu gwizdu jak tam ? xd a w porzo =^^= mialam rano niezly problem... samochod mi sie ugrzazl w sniegu, ale przy pomocy sasiadki i innego faceta udalo mi sie wyprowadzic xd (mieszkam na wsi sweatdrop ) potem praca na powietrzu xd zimno bylo i chyba sie przeziebilambo mi teraz zimno i mam ze 3-4 warstwy bluz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:32 am
Miss_Karina Ita Lockheart Vykk hejka nowoprzybylym... Ita...znajdziesz nzjadziesz...poczekaj poszukaj zabaw sie a moze onajdziesz... mam nadzieje sweatdrop przecierz niejestem brzydke , 170 , waga 46 , rozmiar s (34/36) brunetka ,niebieskie oczy , czego chciec wiecej crying esh Ituś na pewno kogos znajdziesz =^w^= ja tez niebrzydka i nie mam faceta XDDD xd wink trzymajmy sie razem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:32 am
brr....ale zimno xp
*rozciera ręce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:33 am
Ita Lockheart Miss_Karina Ita Lockheart mam nadzieje sweatdrop przecierz niejestem brzydke , 170 , waga 46 , rozmiar s (34/36) brunetka ,niebieskie oczy , czego chciec wiecej crying esh Ituś na pewno kogos znajdziesz =^w^= ja tez niebrzydka i nie mam faceta XDDD xd wink trzymajmy sie razem biggrin peeeeeewnie!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|