|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:14 am
Ania881 No dobra to podeslij adresik to ci przesle. ee dlaczego nie moge ci wysylac PMow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:17 am
Nie wiem. A co trzeba zrobic abys przeslal. (nie zna sie na kompie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:20 am
Ania881 Nie wiem. A co trzeba zrobic abys przeslal. (nie zna sie na kompie) eee musisz chyba nmapisac do glownego admina o odblokowanie PMow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:20 am
Vykk Ania881 Nie wiem. A co trzeba zrobic abys przeslal. (nie zna sie na kompie) eee musisz chyba nmapisac do glownego admina o odblokowanie PMow... profile->edit profile->Receive Private Messages = YES
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:22 am
opcy Vykk Ania881 Nie wiem. A co trzeba zrobic abys przeslal. (nie zna sie na kompie) eee musisz chyba nmapisac do glownego admina o odblokowanie PMow... profile->edit profile->Receive Private Messages = YES ooo widziesz opcy lepiej sie zna ode mnie...ja jak zalozylem kiedys konto to napisalem do tych pajacow bo mi pek\lnej aktywacji konta nie zrobili a konto mialobyc robione pod pewna osobke ktora i tak juz nie kozysta z niej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:22 am
Dzieki opcy. Juz zrobilam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:23 am
Vykk opcy Vykk Ania881 Nie wiem. A co trzeba zrobic abys przeslal. (nie zna sie na kompie) eee musisz chyba nmapisac do glownego admina o odblokowanie PMow... profile->edit profile->Receive Private Messages = YES ooo widziesz opcy lepiej sie zna ode mnie...ja jak zalozylem kiedys konto to napisalem do tych pajacow bo mi pek\lnej aktywacji konta nie zrobili a konto mialobyc robione pod pewna osobke ktora i tak juz nie kozysta z niej... bo mejl aktywacyjny czesto zostaje wykryty jako spam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:32 am
jeny ale cisza.......
ECHO...
echo
echo
echhhhh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:34 am
opcy jeny ale cisza....... ECHO... echo echoechhhhh.... echhhhh...echhhhh... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:35 am
opcy jeny ale cisza....... ECHO... echo echoechhhhh.... *i nagle slychac poterzny grzmot i wylania sie eredin * siemka ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:36 am
Eredin opcy jeny ale cisza....... ECHO... echo echoechhhhh.... *i nagle slychac poterzny grzmot i wylania sie eredin * siemka ;] hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|