|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:47 am
*uchyla sie* Za wolny jestes nie masz szans wiec nie podskakuj tu z poducha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:48 am
Ania881 *uchyla sie* Za wolny jestes nie masz szans wiec nie podskakuj tu z poducha eee...ale ja jej jeszcze nie rzucilem xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:51 am
A szkoda *wyjmuje swoja poduche* Za to ty dostaniesz ode mnie*i rzuca z calej sily*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:54 am
*przechyla glowe lekko w bok pochylajac sie na lewa strone*tez mi cos...popracuj nad celnoscia...pozatym dobrzebybylo wiedziec kogo mam przyjemnosc zdzielic poducha xp ... musze wiedziec gdzie celuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:56 am
tzn ze mnie nie znasz?? No ladnych sie rzeczy dowiaduje. To czego jeszcze o mnie nie wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:56 am
Kukus z przyczyny wystąpienia dziś dnia kobiet czuję się zobowiązany do złożenia wszelkim samicom życzeń... *czuje się zobowiązany... składa życzenia* [mam nadzieję, że Opcy nie obrazi się iż kopiuję jego styl i parafrazuję jego wypowiedź... jeśli tak to jest mientki, a mi wcale nie jest przykro, bo lubię ten text] blaugh zarówno kobietom, dziewczynom, dziewczynkom i wszelkim innym rodzajom samic rozumnych występujących na naszej gildii życzę wszystkiego najlepszego w dniu święta ich nacji dziei xd a tak wogle to cześć wszystkim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:58 am
Ania881 tzn ze mnie nie znasz?? No ladnych sie rzeczy dowiaduje. To czego jeszcze o mnie nie wiesz? chodzi mi o fizyke a nie o metafizyke twojej osoby... hejak Ita
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:00 am
Vykk Ania881 tzn ze mnie nie znasz?? No ladnych sie rzeczy dowiaduje. To czego jeszcze o mnie nie wiesz? chodzi mi o fizyke a nie o metafizyke twojej osoby... hejak Ita hejka hejka , kurcze , sama niemoge sie przyzwyczaic do nowego imienia , wszystkiego naj kobietom ( choc sama nią jestem ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:01 am
no dobra jak chcesz. ja tam juz nie mam ochoty trzeba oszczedzac sily *wyciaga reke na zgode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:02 am
Yuki XD
ja sobie akurat ide, juz koncze kolorowac rysunka dla Ciebie ^^
Ja-ne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:03 am
Ania881 no dobra jak chcesz. ja tam juz nie mam ochoty trzeba oszczedzac sily *wyciaga reke na zgode* *podaje lapke*...ewiec jak bedzie z ta fotka?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:04 am
Ibris Yuki XD ja sobie akurat ide, juz koncze kolorowac rysunka dla Ciebie ^^ Ja-ne! ja ci twoj dzisiaj pod wieczur przesle wink xd bo musze do kuzynala isc po skaner xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:05 am
Zobaczymy co dostanę w zamian. Hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:05 am
Ania881 Zobaczymy co dostanę w zamian. Hehe moje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:11 am
No dobra to podeslij adresik to ci przesle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|