|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:22 am
Ja- Yosei ...a-a-a własnie ...przepraszam za moje grubiaństwo ...(nie potrafię składać zyczen i nie lubię tego) ...Wszyskie Kobitki Gildiowe - Wszystkiego Najlepszego - To Wasze święto! (chociaz troche naciągane, ale jednak święto) ...życzę Wam zdrowia, szczęscia itd. itp ... ninja Zyczę Wam tego, czego same możecie sobie zażyczyć ... wink THX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:23 am
*jest* jestem........... (ponownie)
witka......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ja chcem indywidualnie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
musisz miec gdzies sukienke z latka ...jest w standardzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...a-a-a własnie ...przepraszam za moje grubiaństwo ...(nie potrafię składać zyczen i nie lubię tego) ...Wszyskie Kobitki Gildiowe - Wszystkiego Najlepszego - To Wasze święto! (chociaz troche naciągane, ale jednak święto) ...życzę Wam zdrowia, szczęscia itd. itp ... ninja Zyczę Wam tego, czego same możecie sobie zażyczyć ... wink zeczywiscie nie masz daru do skladanie zyczen blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:24 am
Vykk musisz miec gdzies sukienke z latka ...jest w standardzie... taa piekna jest i ja sprzedalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:25 am
Bedzie bedzie do tego czasu wyzdrowieje bo mam motywacje aby cie pokonac i pokazac ze kobiety rzadza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:26 am
Jaswinder Vykk ja chcem indywidualnie... blaugh phi a ktora z was nie chce... blaugh ...indywidualne powaidasz??jezeli mam sie silic na cos wymyslnego to musisz troche poczekac bo walsnie kompiluje informacje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murzyna, ale masz troche zlota i mozesz je wydac w sklepie ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:27 am
Murzyna Vykk musisz miec gdzies sukienke z latka ...jest w standardzie... taa piekna jest i ja sprzedalam to musisz sobie zarobic na nowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Murzyna, ale masz troche zlota i mozesz je wydac w sklepie ^^'' ale za ta kase niewiele kupie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:28 am
Ania881 Bedzie bedzie do tego czasu wyzdrowieje bo mam motywacje aby cie pokonac i pokazac ze kobiety rzadza soba napewno... whee ...a co pozostalych czynnikow to zalezy od tego jak ich partner bardzo lubi byc ulegly xp xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 6:28 am
Vykk Murzyna Vykk musisz miec gdzies sukienke z latka ...jest w standardzie... taa piekna jest i ja sprzedalam to musisz sobie zarobic na nowa xp no niestety tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|