|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:03 am
no to widze ze nikogo nie ma i dobrze bo mam prace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:46 am
I Back ... smile ..i juz po zakupach ... xd ...
...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:10 am
Kiart I Back ... smile ..i juz po zakupach ... xd ... ...^^ siemka, jest tu kto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:20 am
elo ludzie... bylem w woju....i....................................................... kazali mi przyjsc jeszcze raz stare ...z wynikami badan wzroku z barlickiego...no to szczyt glupoty...no coz jak kazala mi przeczytac z tablicy z odleglosci kilku metrow z tablicy cyferki a ja tylko gorny rzadek ten na samej gorze przeczytalem xd ...pomijajac fakt ze ledwo co widzialm jej wskaznik bo mi sie rozmywal ...nie wiedzialem ze mozna nierozczytac sie w tak duzych cyfrach przy -2 dioptriach....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:25 am
Vykk elo ludzie... bylem w woju....i....................................................... kazali mi porzyjsc jeszcze raz stare ...z wynikami badan wzroku z barlickiego...no to szczyt glupoty...no coz jak kazala mi przeczytac z tablicy z odleglosci kilku metrow z tablicy cyferki a ja tylko gorny rzadek ten na samej gorze przeczytalem xd ...pomijajac fakt ze ledwo co widzialm jej wskaznik bo mi sie rozmywal ...nie wiedzialem ze mozna nierozvczytac sie w tak duzych cyufrach przy -2 dioptriach.... lool biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:28 am
pomocy!!! własnie skasowałam smsa od kogos kogo chciałam miec nr, moze ktos wie jak to odzyskac? please pomocy, mam nr w heyah!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:31 am
ja sie na komorkach nie znam, wiec ci nie powiem ^^' hey wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:31 am
Vykk elo ludzie... bylem w woju....i....................................................... kazali mi przyjsc jeszcze raz stare ...z wynikami badan wzroku z barlickiego...no to szczyt glupoty...no coz jak kazala mi przeczytac z tablicy z odleglosci kilku metrow z tablicy cyferki a ja tylko gorny rzadek ten na samej gorze przeczytalem xd ...pomijajac fakt ze ledwo co widzialm jej wskaznik bo mi sie rozmywal ...nie wiedzialem ze mozna nierozczytac sie w tak duzych cyfrach przy -2 dioptriach.... ps. ze szpitala barlickiego w łodzi? ja tam niedaleko do szkoly chodze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:32 am
Night_Lady pomocy!!! własnie skasowałam smsa od kogos kogo chciałam miec nr, moze ktos wie jak to odzyskac? please pomocy, mam nr w heyah!!! Wybacz, ja cie nie pomoge.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:34 am
~~lena-undesaid~~ Night_Lady pomocy!!! własnie skasowałam smsa od kogos kogo chciałam miec nr, moze ktos wie jak to odzyskac? please pomocy, mam nr w heyah!!! Wybacz, ja cie nie pomoge....... chłopcy wy to znacie pewnie pomozcie mi prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:36 am
Night_Lady pomocy!!! własnie skasowałam smsa od kogos kogo chciałam miec nr, moze ktos wie jak to odzyskac? please pomocy, mam nr w heyah!!! chyba sie nie da...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:36 am
Night_Lady ~~lena-undesaid~~ Night_Lady pomocy!!! własnie skasowałam smsa od kogos kogo chciałam miec nr, moze ktos wie jak to odzyskac? please pomocy, mam nr w heyah!!! Wybacz, ja cie nie pomoge....... chłopcy wy to znacie pewnie pomozcie mi prosze dzialaj mniej impulsywnie. smsa jak i numeru nie odzyskasz, kontaktuj sie ze znajomymi, ktorzy maja numer ktorego szukasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:42 am
Night_Lady Vykk elo ludzie... bylem w woju....i....................................................... kazali mi przyjsc jeszcze raz stare ...z wynikami badan wzroku z barlickiego...no to szczyt glupoty...no coz jak kazala mi przeczytac z tablicy z odleglosci kilku metrow z tablicy cyferki a ja tylko gorny rzadek ten na samej gorze przeczytalem xd ...pomijajac fakt ze ledwo co widzialm jej wskaznik bo mi sie rozmywal ...nie wiedzialem ze mozna nierozczytac sie w tak duzych cyfrach przy -2 dioptriach.... ps. ze szpitala barlickiego w łodzi? ja tam niedaleko do szkoly chodze jha tez na kopcinskiego do technikum lacznosci... xp ...i chybaa tylko ten rok mimo ze jestem w 3 kalsie bo oid wrzesniaa wyrzucaja nas na strykowska...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 5:43 am
Ibris ja sie na komorkach nie znam, wiec ci nie powiem ^^' hey wam hejka Ib...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|