|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:24 am
Jak fajniew miec infe na studiach... blaugh elo szystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:26 am
Christoff_Gangrell Jak fajniew miec infe na studiach... blaugh elo szystkim hyeka *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:28 am
Kiart Baliaur xd dziekuje jestem na diecie xd ...Oh... sad :bierze i sam zjada ... czestuje Lady ...^^: dzieki dzieki, własnie wrąbałam całą gorzka czekolade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:29 am
Baliaur Christoff_Gangrell Jak fajniew miec infe na studiach... blaugh elo szystkim hyeka *przytula**odwajemnia i całuje w cułko* Hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:31 am
Christoff_Gangrell Jak fajniew miec infe na studiach... blaugh elo szystkim a co tera jestes na uczelni ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:32 am
*wrecza jej bukiet konwalli*proszem... przede wszystkim tobie ale i wszystkim inny panią wszystkiego naj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:33 am
Christoff_Gangrell *wrecza jej bukiet konwalli*proszem... przede wszystkim tobie ale i wszystkim inny panią wszystkiego naj.... oj racja wszystkiego najlepszego zdrowia szczescia i slodyczy mlody szafar wam zyczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:34 am
Hadogenes Christoff_Gangrell Jak fajniew miec infe na studiach... blaugh elo szystkim a co tera jestes na uczelni ?? 3nodding technologie informacji własnie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:37 am
ide sobie bede wieczorkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:37 am
Christoff_Gangrell Hadogenes Christoff_Gangrell Jak fajniew miec infe na studiach... blaugh elo szystkim a co tera jestes na uczelni ?? 3nodding technologie informacji własnie mam... Ale własnie kończe.... sweatdrop crying moze bede koło 18.... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:40 am
Christoff_Gangrell Ale własnie kończe.... sweatdrop crying moze bede koło 18.... papa nara ja tez niedlugo bede spadal ale jeszcze chwila mi zostala wiec nie zdziwcie sie jesli znikne bez pozegnania stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:42 am