|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:06 am
stressed z nudow....khem..........nie mogli bysmy usiasc na tych poduszkach i sobie i czyms milym pogadac sweatdrop ???????????????? biggrin .............*kierujac sie w strone jeziorka pod swoje ulubione drzewko wyciaga gitare i zaczyna ja dostrajac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:08 am
Sei chan *Łapię poduszke i rzuca ja w Katkę, a druga w Suneya*Nyu! tylko prosze uwarzajcie na moją rękę*pada znowu na ziemie*.............*wstaje i dalej maszeruje w strone jeziorka* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:10 am
*przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Łapię poduszke i rzuca ja w Katkę, a druga w Suneya*Nyu! *dostała poduszką w twarz* Co ty taki delikatny Suney? stare Co ci sie dzieje z ręką?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Układa poduszki na podłodze i kładzie się na nich*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co ci sie dzieje z ręką?wypadek ialem jakies 4 miesiace temu a z gipsu mi reke 2 tygodnie temu dopiero wyjeli............i jesczze nie mam sprawnej calkowicie................. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney *przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin 3nodding nowa spódniczka 3nodding (zakupiona za 7k xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:13 am
Hejka!! *Rzuca poduszką w Desta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:14 am
wypadek ialem jakies 4 miesiace temu a z gipsu mi reke 2 tygodnie temu dopiero wyjeli............i jesczze nie mam sprawnej calkowicie................. sweatdrop w polsce to niczego sobie lamac nie mozna bo pozniej zrobia z ciebie kaleke... wiem cos o tym ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:14 am
Katka1989 Suney *przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin 3nodding nowa spódniczka 3nodding (zakupiona za 7k xp ) ja za 5k zakupilem wszystko co mam teraz na soebie sweatdrop .........i zostalo mi jeszcze kolo 400g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:15 am
Katka1989 Suney *przygl;ada sie uwarznie z karzdej strony katce*.....yyyy......cy cos sie zmienilo w twojej garderobie??????????????????????????????? wink biggrin 3nodding nowa spódniczka 3nodding (zakupiona za 7k xp ) *Wchodzi do pomieszczenia. Otwierajac sie dzrwiczki uderzaja raz po raz o sciane jak to w tandetnych westernach bywa. Przeciag oziebia was wszystkich* Sliczna sukienka Katka, teraz to juz w ogole jestes naszym Gildiowym symbolem sexu.. heh... *spoglada na wszystkich i zatrzymuje wzrok na Suney'u. Po chwili siada w kacie z kawalkiem papieru i bazgra druga wersje mapy przyszlego swiata Gaiowego RPG*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:15 am
wiem cos o tym ...szczera prawda dest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:16 am
Sei chan Hejka!! *Rzuca poduszką w Desta* * patrzy sie na nia i usmiecha, jestem zmeczony wczoraj z melanzu wrocilem o 3 ;P fajnie sie pilo i gadalo smile *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|