|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:23 am
kwiat sea-coast Kopciuszek witam jest tu ktoś?? heart nie ma nikogo sad ja jestem smile dzieki Ci opoko moja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:26 am
witam!!! biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:29 am
Night_Lady witam!!! biggrin biggrin biggrin biggrin heyka blaugh stressed 3nodding koejny zimowy dzien.... qrde josh mi sie ta zima przejadla... a feee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:33 am
Baliaur Night_Lady witam!!! biggrin biggrin biggrin biggrin heyka blaugh stressed 3nodding koejny zimowy dzien.... qrde josh mi sie ta zima przejadla... a feee mi tam sie podoba jestem chora jest mi ciepło, i za oknem ładny puszek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:37 am
mam pyt, dlaczego domki sie nie otwierają? czy tylko ja mam taki problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:37 am
Night_Lady Baliaur Night_Lady witam!!! biggrin biggrin biggrin biggrin heyka blaugh stressed 3nodding koejny zimowy dzien.... qrde josh mi sie ta zima przejadla... a feee mi tam sie podoba jestem chora jest mi ciepło, i za oknem ładny puszeku nas jest piekna chlapa... a zwlaszcza jest milusia jak mash zdewastowane przewcfiekajace superstary (nie kce mi sie nowych kupowac sweatdrop xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:38 am
Baliaur Night_Lady witam!!! biggrin biggrin biggrin biggrin heyka blaugh stressed 3nodding koejny zimowy dzien.... qrde josh mi sie ta zima przejadla... a feee siemasz Bal, czolem dziewczyny! kolejny poranek, male zakupy w centrum, szybka rundka po bankomatach i juz w sieci. zeby tylko palce szybciej odmarzaly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:42 am
racqel Baliaur Night_Lady witam!!! biggrin biggrin biggrin biggrin heyka blaugh stressed 3nodding koejny zimowy dzien.... qrde josh mi sie ta zima przejadla... a feee siemasz Bal, czolem dziewczyny! kolejny poranek, male zakupy w centrum, szybka rundka po bankomatach i juz w sieci. zeby tylko palce szybciej odmarzaly... a prezent dla kobitki kupiony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:44 am
racqel Baliaur Night_Lady witam!!! biggrin biggrin biggrin biggrin heyka blaugh stressed 3nodding koejny zimowy dzien.... qrde josh mi sie ta zima przejadla... a feee siemasz Bal, czolem dziewczyny! kolejny poranek, male zakupy w centrum, szybka rundka po bankomatach i juz w sieci. zeby tylko palce szybciej odmarzaly... rac jak ja cie dawno nie widzialam hey ja sie z budy urwalam bo nie kcialam pisac spr z niemca... mamy malo sprawdzianow i jedna 2 mogla by zniszcvzyc wszystko sweatdrop rac jak tam w wielkim swiecie?? xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:46 am
Night_Lady racqel Baliaur Night_Lady witam!!! biggrin biggrin biggrin biggrin heyka blaugh stressed 3nodding koejny zimowy dzien.... qrde josh mi sie ta zima przejadla... a feee siemasz Bal, czolem dziewczyny! kolejny poranek, male zakupy w centrum, szybka rundka po bankomatach i juz w sieci. zeby tylko palce szybciej odmarzaly... a prezent dla kobitki kupiony?ykhym! a z jakiej niby okazji? wiem, wiem, najlepsza okazja to brak okazji, ale... jest cos o czym nie wiem? a w ogole kiedy w Polsce jest dzien matki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:49 am
Baliaur racqel Baliaur Night_Lady witam!!! biggrin biggrin biggrin biggrin heyka blaugh stressed 3nodding koejny zimowy dzien.... qrde josh mi sie ta zima przejadla... a feee siemasz Bal, czolem dziewczyny! kolejny poranek, male zakupy w centrum, szybka rundka po bankomatach i juz w sieci. zeby tylko palce szybciej odmarzaly... rac jak ja cie dawno nie widzialam hey ja sie z budy urwalam bo nie kcialam pisac spr z niemca... mamy malo sprawdzianow i jedna 2 mogla by zniszcvzyc wszystko sweatdrop rac jak tam w wielkim swiecie?? xd blaugh nooo. jakos leci. coraz bardziej i chetniej przymierzam sie do przeprowadzki do M'cru, za trzy tyg. jade tam na tydzien sie rozejrzec, poszukac mieszkania, sprawdzic rynek pracy, takie tam pierdoly. a z fajniejszych rzeczy, to wsiaklem ostatnio w Daredevila... (komiks oczywiscie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:51 am
racqel ]ykhym! a z jakiej niby okazji? wiem, wiem, najlepsza okazja to brak okazji, ale... jest cos o czym nie wiem? a w ogole kiedy w Polsce jest dzien matki? dzien kobuiet sweatdrop a dzien matki eee jakos nie wiem sweatdrop a nie jakos w kwietniu?? ja mam w kalendarzu... xp on pamieta za mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:55 am
Baliaur racqel ]ykhym! a z jakiej niby okazji? wiem, wiem, najlepsza okazja to brak okazji, ale... jest cos o czym nie wiem? a w ogole kiedy w Polsce jest dzien matki? dzien kobuiet sweatdrop a dzien matki eee jakos nie wiem sweatdrop a nie jakos w kwietniu?? ja mam w kalendarzu... xp on pamieta za mnie ja na nie musze pamietac o takich rzeczach bo jestem wolny elektron, wiec to sie mnie nie dotyczy, tylko nie wiem czy nie wolalbym byc zmuszony do pamietania o tym... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:56 am
racqel nooo. jakos leci. coraz bardziej i chetniej przymierzam sie do przeprowadzki do M'cru, za trzy tyg. jade tam na tydzien sie rozejrzec, poszukac mieszkania, sprawdzic rynek pracy, takie tam pierdoly. a z fajniejszych rzeczy, to wsiaklem ostatnio w Daredevila... (komiks oczywiscie) ja wlasnie z komiksami mam niezle zaaaaaaaaleglosci (jesli bede miala jechac na jakis kon w wakacje bedzie trzeba sobie podorabiac...) a gdzie kcesh pracowac??? (tzn jako kto)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:57 am
racqel ja na nie musze pamietac o takich rzeczach bo jestem wolny elektron, wiec to sie mnie nie dotyczy, tylko nie wiem czy nie wolalbym byc zmuszony do pamietania o tym... sweatdrop eee tam kiedys napewno bedziesh musial pamietac xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|