|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:14 pm
sweet_chii nitk nie zyje... zombiaki zapanuja swiatem blaugh eee tam...czas na KOLACJE ZYWYCH TUPOOFF ktos glodny??ja chyba cosik przekasze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:08 pm
Vykk sweet_chii nitk nie zyje... zombiaki zapanuja swiatem blaugh eee tam...czas na KOLACJE ZYWYCH TUPOOFF ktos glodny??ja chyba cosik przekasze tak chetnie... poprosze o lasagne, mousakke, risotto, nalesniki, placki i na deser cmok od Vykkusia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:26 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii nitk nie zyje... zombiaki zapanuja swiatem blaugh eee tam...czas na KOLACJE ZYWYCH TUPOOFF ktos glodny??ja chyba cosik przekasze tak chetnie... poprosze o lasagne, mousakke, risotto, nalesniki, placki i na deser cmok od Vykkusia xd hmm..w celu zamowienia takiej masy dan bedzie trzeba obejsc kilka rstauracji ale noc jeszcze mloda... xd a ostatnie bedzie na moj koszt xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:12 pm
 to za tego buziaczka biggrin edit: to wersja poprawiona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:17 pm
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii nitk nie zyje... zombiaki zapanuja swiatem blaugh eee tam...czas na KOLACJE ZYWYCH TUPOOFF ktos glodny??ja chyba cosik przekasze tak chetnie... poprosze o lasagne, mousakke, risotto, nalesniki, placki i na deser cmok od Vykkusia xd hmm..w celu zamowienia takiej masy dan bedzie trzeba obejsc kilka rstauracji ale noc jeszcze mloda... xd a ostatnie bedzie na moj koszt xd xp whee tylko ostatnie? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:19 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii nitk nie zyje... zombiaki zapanuja swiatem blaugh eee tam...czas na KOLACJE ZYWYCH TUPOOFF ktos glodny??ja chyba cosik przekasze tak chetnie... poprosze o lasagne, mousakke, risotto, nalesniki, placki i na deser cmok od Vykkusia xd hmm..w celu zamowienia takiej masy dan bedzie trzeba obejsc kilka rstauracji ale noc jeszcze mloda... xd a ostatnie bedzie na moj koszt xd xp whee tylko ostatnie? stare nie ale to ostanite dostaniesz gratis i do buleczek i to lasagne rissotto i nalesnikow i plackow ...jesli tylko zechcesz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:38 pm
tak na widok publiczny? eek znow wszyscy beda chcieli zobaczyc moje zdjecie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:43 pm
sweet_chii tak na widok publiczny? eek znow wszyscy beda chcieli zobaczyc moje zdjecie... crying ee to zle??...a co z kolacja??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:54 pm
Vykk sweet_chii tak na widok publiczny? eek znow wszyscy beda chcieli zobaczyc moje zdjecie... crying ee to zle??...a co z kolacja?? kolacja moze byc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:00 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii tak na widok publiczny? eek znow wszyscy beda chcieli zobaczyc moje zdjecie... crying ee to zle??...a co z kolacja?? kolacja moze byc 3nodding ...ee...a przyjrzalas sie dokladnie jakie menu serwuje?? blaugh jesli nie to worc na poprzednia strone razz xd a tymczasem bywaj....mykusiu ...papapapapapapapapapapapapapapa...[chyba wystarczy] stare Omi: Nie rozciagaj stron blaugh gommene Omi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:03 pm
hihi xd , napewno... papa! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:06 am
witam jest tu ktoś?? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:08 am
Elo Yo Raps My Masters ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:16 am
Kopciuszek witam jest tu ktoś?? heart nie ma nikogo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:20 am
sea-coast Kopciuszek witam jest tu ktoś?? heart nie ma nikogo sad ja jestem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|