|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:26 pm
Ibris Vykk Ibris opcy ma aniolki, teraz i samice... a on sam jak diabel hasa razz xd xp przeszkadzaloby Ci to? nie ;P jemu tez nie przeszkadza. Opcy XD hmmm nie zastanawialem sie... a powinno??Chii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:28 pm
Vykk Ibris Vykk Ibris opcy ma aniolki, teraz i samice... a on sam jak diabel hasa razz xd xp przeszkadzaloby Ci to? nie ;P jemu tez nie przeszkadza. Opcy XD hmmm nie zastanawialem sie... a powinno??Chii?? co? co? ale o co chodzi? gonk dlaczego musialam sie urodzic ciemna blondynka... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:28 pm
hmm... moze jestem trywialny ale mam wrazenie ze nikt tego linka nie zauwazyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:29 pm
raczej do publicznej chłosty....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:29 pm
Vykk hmm... moze jestem trywialny ale mam wrazenie ze nikt tego linka nie zauwazyl... alez ja tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:30 pm
sweet_chii dlaczego musialam sie urodzic ciemna blondynka... sweatdrop genetyka prosze pani... genetyka......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:31 pm
opcy raczej do publicznej chłosty.... kobiete bedzie bil eek a ratunku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:32 pm
sweet_chii Vykk Ibris Vykk Ibris opcy ma aniolki, teraz i samice... a on sam jak diabel hasa razz xd xp przeszkadzaloby Ci to? nie ;P jemu tez nie przeszkadza. Opcy XD hmmm nie zastanawialem sie... a powinno??Chii?? co? co? ale o co chodzi? gonk dlaczego musialam sie urodzic ciemna blondynka... sweatdrop ...mnie tam nie przeszkadza akurat zwlaszcza jesli chodzi o fotki...hmmm pogrobmy glowny watek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:33 pm
opcy sweet_chii dlaczego musialam sie urodzic ciemna blondynka... sweatdrop genetyka prosze pani... genetyka...... no co ty powiesz... a ja myslalam, ze przeklenstwo... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eehm... dobra, ja was zostawiam samych. Jutro basen ==' Dobrejnocki *znika pod posciela*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sweet_chii Vykk Ibris hmmm nie zastanawialem sie... a powinno??Chii?? co? co? ale o co chodzi? gonk dlaczego musialam sie urodzic ciemna blondynka... sweatdrop ...mnie tam nie przeszkadza akurat zwlaszcza jesli chodzi o fotki...hmmm pogrobmy glowny watek... ale ja nie jestem jego samica scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:35 pm
sweet_chii opcy sweet_chii dlaczego musialam sie urodzic ciemna blondynka... sweatdrop genetyka prosze pani... genetyka...... no co ty powiesz... a ja myslalam, ze przeklenstwo... xp a moze dar?? narka Ib
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:36 pm
Ibris Eehm... dobra, ja was zostawiam samych. Jutro basen ==' Dobrejnocki *znika pod posciela* papatki!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:36 pm
sweet_chii ale ja nie jestem jego samica scream to akurat moge potwierdzic...... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|