Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8519 8520 8521 8522 8523 8524 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:09 pm

Vykk
sweet_chii
uaaaa.. jush pierwsze zyczenia z okazji dnia kobiet dostalam... eek
kiedy od kogo??kto byl szybszy ode mnie??
eee.. taki qmpel z podstawowy... sie to chyba nazywalo pierwsza milosc... xd , tyle, ze odwzajemniona tylko przez pol roku... sweatdrop

sweet_chii
no ja musze jakas zasade powtarzania sie ustalic tych rzeczy i metoda skojarzenia literek lub kolorow sie ucze... xp

ja zawsze przeposuje wszytko jako 'notatka' ale tak naparwde to caly zeszyt razz lub skrocoja wersja zeszytu razz a potem krotko powtoreczke i robie se takie mini testy wink wiem glupie, ale mi pomoga wink tak samo jak sie ucze nowych slowek z angola, z hiszpana...

M-Teen

[ Kaku ]

ehe, to juz ten dzien,

zycze przedstawicielkom plci pieknej, jak zwykle tego co zwykle, czyli odrzucenia blichtru codziennego zycia, afirmacji atypii, stracenie w otchlan jazni podswiadomego defetyzmu i uznanie tego postu jako pierwszego asumptu na drodze do stania sie augurem spraw wlasnych. Przestacie byc akolitkami w procesie debellacji wlasnej swiadomości i stancie do walki z rozszerzajaca swe macki demencja i te pe, innymi slowy, wszystkiego dobrego heart
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:11 pm

[ Kaku ]
ehe, to juz ten dzien,

zycze przedstawicielkom plci pieknej, jak zwykle tego co zwykle, czyli odrzucenia blichtru codziennego zycia, afirmacji atypii, stracenie w otchlan jazni podswiadomego defetyzmu i uznanie tego postu jako pierwszego asumptu na drodze do stania sie augurem spraw wlasnych. Przestacie byc akolitkami w procesie debellacji wlasnej swiadomości i stancie do walki z rozszerzajaca swe macki demencja i te pe, innymi slowy, wszystkiego dobrego heart
ja poprosze jakas translacje czy cos sweatdrop
dziekujem ci smile jednakze

sweet_chii

M-Teen

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:12 pm

[ Kaku ]
ehe, to juz ten dzien,

:] jestem za smarkata, żeby cokolwiek z tego zrozumieć ale dziękuję 4laugh
tobie wykk także 4laugh

Chii.. odzwyczaje sie jeszcze xd
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:13 pm

[ Kaku ]
ehe, to juz ten dzien,

eee dobre z ym ze czy tam nie powinno byc inaugurem a nie augurem??

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:13 pm

a powiadaja, ze to kobiety powinny miec instrukcje ^^'
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:14 pm

M-Teen
sweet_chii
no ja musze jakas zasade powtarzania sie ustalic tych rzeczy i metoda skojarzenia literek lub kolorow sie ucze... xp

ja zawsze przeposuje wszytko jako 'notatka' ale tak naparwde to caly zeszyt razz lub skrocoja wersja zeszytu razz a potem krotko powtoreczke i robie se takie mini testy wink wiem glupie, ale mi pomoga wink tak samo jak sie ucze nowych slowek z angola, z hiszpana...
hm... tesciki sa spoxik! naprawde pomagaja... smile uczysz sie hiszpana? zazdroszcze... ja nigdy nie znalazlam czasu sad

sweet_chii

opcy

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:15 pm

*składa zyczenia wszystkim samicom z okazji dnia samicy*

[ Message temporarily off-line ]

[ Kaku ]

M-Teen

*zieeeeeeeeew*

ja ide śpulkać, śpiulkąc.. jutro kolejny stracony dzień aby sie wyspać ;(
hyh

papapa *uścieksi dla wszytkich*

*baju, baju

*wychodzi powolnym kroczkiem*
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:16 pm

opcy
eee nie powiem... oryginalne, moj ty samcu xp
dziekuje...

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:17 pm

[ Kaku ]
Vykk
[ Kaku ]
ehe, to juz ten dzien,

eee dobre z ym ze czy tam nie powinno byc inaugurem a nie augurem??
bynajmniej.

czepiasz sie o godzinie 00:16. nie masz sumienia czlowieku.
no wlasnie mam dlatego ci pomagam...
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:18 pm

sweet_chii
M-Teen
sweet_chii

hm... tesciki sa spoxik! naprawde pomagaja... smile uczysz sie hiszpana? zazdroszcze... ja nigdy nie znalazlam czasu sad

toia... miałamam tydzien temu egzamin pisemny i ustny xp nawet fajny, ale niektore powiedoznka co maja hiszpania to dajcie spokoj blaugh

idem juz pa chii jak chcesz to PMnij wink

opcy: to nie jestem samiec to jest.. prezes

ciao wam 4laugh

*zieeeeew*

M-Teen

Vykk

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:18 pm

narka eMka
sweet_chii
opcy
eee nie powiem... oryginalne, moj ty samcu xp
dziekuje...
twoj ninja stare crying
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8519 8520 8521 8522 8523 8524 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games