|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:09 pm
Vykk sweet_chii uaaaa.. jush pierwsze zyczenia z okazji dnia kobiet dostalam... eek kiedy od kogo??kto byl szybszy ode mnie?? eee.. taki qmpel z podstawowy... sie to chyba nazywalo pierwsza milosc... xd , tyle, ze odwzajemniona tylko przez pol roku... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii no ja musze jakas zasade powtarzania sie ustalic tych rzeczy i metoda skojarzenia literek lub kolorow sie ucze... xp ja zawsze przeposuje wszytko jako 'notatka' ale tak naparwde to caly zeszyt razz lub skrocoja wersja zeszytu razz a potem krotko powtoreczke i robie se takie mini testy wink wiem glupie, ale mi pomoga wink tak samo jak sie ucze nowych slowek z angola, z hiszpana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehe, to juz ten dzien,
zycze przedstawicielkom plci pieknej, jak zwykle tego co zwykle, czyli odrzucenia blichtru codziennego zycia, afirmacji atypii, stracenie w otchlan jazni podswiadomego defetyzmu i uznanie tego postu jako pierwszego asumptu na drodze do stania sie augurem spraw wlasnych. Przestacie byc akolitkami w procesie debellacji wlasnej swiadomości i stancie do walki z rozszerzajaca swe macki demencja i te pe, innymi slowy, wszystkiego dobrego heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:11 pm
[ Kaku ] ehe, to juz ten dzien, zycze przedstawicielkom plci pieknej, jak zwykle tego co zwykle, czyli odrzucenia blichtru codziennego zycia, afirmacji atypii, stracenie w otchlan jazni podswiadomego defetyzmu i uznanie tego postu jako pierwszego asumptu na drodze do stania sie augurem spraw wlasnych. Przestacie byc akolitkami w procesie debellacji wlasnej swiadomości i stancie do walki z rozszerzajaca swe macki demencja i te pe, innymi slowy, wszystkiego dobrego heart ja poprosze jakas translacje czy cos sweatdrop dziekujem ci smile jednakze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:12 pm
[ Kaku ] ehe, to juz ten dzien, zycze przedstawicielkom plci pieknej, jak zwykle tego co zwykle, czyli odrzucenia blichtru codziennego zycia, afirmacji atypii, stracenie w otchlan jazni podswiadomego defetyzmu i uznanie tego postu jako pierwszego asumptu na drodze do stania sie augurem spraw wlasnych. Przestacie byc akolitkami w procesie debellacji wlasnej swiadomości i stancie do walki z rozszerzajaca swe macki demencja i te pe, innymi slowy, wszystkiego dobrego heart :] jestem za smarkata, żeby cokolwiek z tego zrozumieć ale dziękuję 4laugh tobie wykk także 4laugh Chii.. odzwyczaje sie jeszcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:13 pm
[ Kaku ] ehe, to juz ten dzien, zycze przedstawicielkom plci pieknej, jak zwykle tego co zwykle, czyli odrzucenia blichtru codziennego zycia, afirmacji atypii, stracenie w otchlan jazni podswiadomego defetyzmu i uznanie tego postu jako pierwszego asumptu na drodze do stania sie augurem spraw wlasnych. Przestacie byc akolitkami w procesie debellacji wlasnej swiadomości i stancie do walki z rozszerzajaca swe macki demencja i te pe, innymi slowy, wszystkiego dobrego heart eee dobre z ym ze czy tam nie powinno byc inaugurem a nie augurem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:13 pm
a powiadaja, ze to kobiety powinny miec instrukcje ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:14 pm
M-Teen sweet_chii no ja musze jakas zasade powtarzania sie ustalic tych rzeczy i metoda skojarzenia literek lub kolorow sie ucze... xp ja zawsze przeposuje wszytko jako 'notatka' ale tak naparwde to caly zeszyt razz lub skrocoja wersja zeszytu razz a potem krotko powtoreczke i robie se takie mini testy wink wiem glupie, ale mi pomoga wink tak samo jak sie ucze nowych slowek z angola, z hiszpana... hm... tesciki sa spoxik! naprawde pomagaja... smile uczysz sie hiszpana? zazdroszcze... ja nigdy nie znalazlam czasu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:15 pm
*składa zyczenia wszystkim samicom z okazji dnia samicy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*zieeeeeeeeew*
ja ide śpulkać, śpiulkąc.. jutro kolejny stracony dzień aby sie wyspać ;( hyh
papapa *uścieksi dla wszytkich*
*baju, baju
*wychodzi powolnym kroczkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:16 pm
opcy *składa zyczenia wszystkim samicom z okazji dnia samicy* eee nie powiem... oryginalne, moj ty samcu xp dziekuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:17 pm
[ Kaku ] Vykk [ Kaku ] ehe, to juz ten dzien, zycze przedstawicielkom plci pieknej, jak zwykle tego co zwykle, czyli odrzucenia blichtru codziennego zycia, afirmacji atypii, stracenie w otchlan jazni podswiadomego defetyzmu i uznanie tego postu jako pierwszego asumptu na drodze do stania sie augurem spraw wlasnych. Przestacie byc akolitkami w procesie debellacji wlasnej swiadomości i stancie do walki z rozszerzajaca swe macki demencja i te pe, innymi slowy, wszystkiego dobrego heart eee dobre z ym ze czy tam nie powinno byc inaugurem a nie augurem?? bynajmniej. czepiasz sie o godzinie 00:16. nie masz sumienia czlowieku.no wlasnie mam dlatego ci pomagam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:18 pm
sweet_chii M-Teen sweet_chii no ja musze jakas zasade powtarzania sie ustalic tych rzeczy i metoda skojarzenia literek lub kolorow sie ucze... xp ja zawsze przeposuje wszytko jako 'notatka' ale tak naparwde to caly zeszyt razz lub skrocoja wersja zeszytu razz a potem krotko powtoreczke i robie se takie mini testy wink wiem glupie, ale mi pomoga wink tak samo jak sie ucze nowych slowek z angola, z hiszpana... hm... tesciki sa spoxik! naprawde pomagaja... smile uczysz sie hiszpana? zazdroszcze... ja nigdy nie znalazlam czasu sad toia... miałamam tydzien temu egzamin pisemny i ustny xp nawet fajny, ale niektore powiedoznka co maja hiszpania to dajcie spokoj blaugh idem juz pa chii jak chcesz to PMnij wink opcy: to nie jestem samiec to jest.. prezes
ciao wam 4laugh
*zieeeeew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:18 pm
narka eMka sweet_chii opcy *składa zyczenia wszystkim samicom z okazji dnia samicy* eee nie powiem... oryginalne, moj ty samcu xp dziekuje... twoj ninja stare crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|