|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:54 pm
M-Teen OMG!!! eek eek eek oczom moim ukazała sie haniebna cena kajdanek 1,450 g !!! *bierze wielkiego gumowego młotka i wali sie nim w łeb* aaaaaaaaa! glupie uczucie, co nie? blaugh a tak btw. zrobisz sobie krzywde i pozbawisz mnie konkurencji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:55 pm
jak sie nauczyc wszystkich zrodel, roli i objaw niedoboru witamin??? crying crying crying buuuuuuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:56 pm
sweet_chii jak sie nauczyc wszystkich zrodel, roli i objaw niedoboru witamin??? crying crying crying buuuuuuuuuuuuu tak jak tabliczki mnozenia, mysle ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:58 pm
[ Kaku ] M-Teen OMG!!! eek eek eek oczom moim ukazała sie haniebna cena kajdanek 1,450 g !!! *bierze wielkiego gumowego młotka i wali sie nim w łeb* aaaaaaaaa! glupie uczucie, co nie? blaugh a tak btw. zrobisz sobie krzywde i pozbawisz mnie konkurencji. jak marketu nie naparwaia i tego cholernego błędu o table to dopiero bede wściekła! Znlazłam nowy list za 700 g [teraz jest EXPIRED] ale zanim byl expired, zabidowalam cene i co? I ERROR i PIF PAF! EXPIRED gonk scream xp stare Cii.. nie mam pojecia... przerabialam to rok temu , i w środe .. _ _" o boooss.. eko-planeta a ja duzo umiem _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:58 pm
Ibris sweet_chii jak sie nauczyc wszystkich zrodel, roli i objaw niedoboru witamin??? crying crying crying buuuuuuuuuuuuu tak jak tabliczki mnozenia, mysle ^^' robie co moge... rysuje sobie rysunki do tego... ustalam jakies wzory matematyczne do obliczenia ktore zrodlo do ktorego... czytam to caly czas przez caly weekend i dzis i dupa sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:59 pm
sweet_chii jak sie nauczyc wszystkich zrodel, roli i objaw niedoboru witamin??? crying crying crying buuuuuuuuuuuuu pomysl soibie ze witamina a to telefon komorkowy w wyniku braku tracisz kotakt ze swiatem i bla bla bla itp itd...to samo jesli chodzi o kompa internet itp itd razz xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:00 pm
brac wszystko pod skojarzenia biggrin najlatwiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:00 pm
uaaaa.. jush pierwsze zyczenia z okazji dnia kobiet dostalam... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:02 pm
sweet_chii Ibris sweet_chii jak sie nauczyc wszystkich zrodel, roli i objaw niedoboru witamin??? crying crying crying buuuuuuuuuuuuu tak jak tabliczki mnozenia, mysle ^^' robie co moge... rysuje sobie rysunki do tego... ustalam jakies wzory matematyczne do obliczenia ktore zrodlo do ktorego... czytam to caly czas przez caly weekend i dzis i dupa sad crying jakby widziała siebie zakuwajacą co to sa maszyny proste dziwgnie, kolowroty, bloki bla bla bla dzisiaj mialam z tego spra i moze bedzie 5 zarwono z teorii jak i z zadan.. noo.. z zadan moze 5- bo mi sie powalilo z ramionami glupiej dźwigni :/ musisz sie skoncetrowac wylacz wszytko, kompa radio, zamknij drzwi do pokoju, albo idz tam gdzie nikogo nie ma, i powtarzaja sobie pocichu jak nie zapmietasz od nowa powtarzaj.. ja sie tak ucze.. chyba ze to nie jest to co ja mysle wiec.. wybacz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:04 pm
M-Teen sweet_chii Ibris sweet_chii jak sie nauczyc wszystkich zrodel, roli i objaw niedoboru witamin??? crying crying crying buuuuuuuuuuuuu tak jak tabliczki mnozenia, mysle ^^' robie co moge... rysuje sobie rysunki do tego... ustalam jakies wzory matematyczne do obliczenia ktore zrodlo do ktorego... czytam to caly czas przez caly weekend i dzis i dupa sad crying jakby widziała siebie zakuwajacą co to sa maszyny proste dziwgnie, kolowroty, bloki bla bla bla dzisiaj mialam z tego spra i moze bedzie 5 zarwono z teorii jak i z zadan.. noo.. z zadan moze 5- bo mi sie powalilo z ramionami glupiej dźwigni :/ musisz sie skoncetrowac wylacz wszytko, kompa radio, zamknij drzwi do pokoju, albo idz tam gdzie nikogo nie ma, i powtarzaja sobie pocichu jak nie zapmietasz od nowa powtarzaj.. ja sie tak ucze.. chyba ze to nie jest to co ja mysle wiec.. wybacz no ja musze jakas zasade powtarzania sie ustalic tych rzeczy i metoda skojarzenia literek lub kolorow sie ucze... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:04 pm
sweet_chii uaaaa.. jush pierwsze zyczenia z okazji dnia kobiet dostalam... eek gartuluje, mimo iz nie jestem kobieta, ale nadal rodzajem żenskim, nie dostałam bynajnije żadnych zyczeń, i nie sadze zebym je dostala... nikt mnie nie kocha cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:07 pm
M-Teen sweet_chii uaaaa.. jush pierwsze zyczenia z okazji dnia kobiet dostalam... eek gartuluje, mimo iz nie jestem kobieta, ale nadal rodzajem żenskim, nie dostałam bynajnije żadnych zyczeń, i nie sadze zebym je dostala... nikt mnie nie kocha cry e no ja w twoim wieku tez nie bylam... xd ale zyczenia mozesz dostac... to jest uniwersalne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:07 pm
sweet_chii uaaaa.. jush pierwsze zyczenia z okazji dnia kobiet dostalam... eek kiedy od kogo??kto byl szybszy ode mnie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:08 pm
M-Teen sweet_chii uaaaa.. jush pierwsze zyczenia z okazji dnia kobiet dostalam... eek gartuluje, mimo iz nie jestem kobieta, ale nadal rodzajem żenskim, nie dostałam bynajnije żadnych zyczeń, i nie sadze zebym je dostala... nikt mnie nie kocha cry tobie tez zycze....a co mi tam zycze wszystkim kobieta dzieczyna pannom...slomianym tez i wdowom i wszystkim...!!!!!!!!rodzaju zenskiego oczywiscie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|