|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:48 am
dzien dobry wszystkim[jesli ktos jest wogule stare ]ale zaklaedam ze jest....o czym rozmawiacie biggrin ??????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:51 am
Sei chan Te co się przyklejają do kamieni i szyb to są jakies gloniaki, a czemu rybki mają wykorkować? ninja Bo chce homika. x3 A rybek było jakieś 2 miesiące temu 15. ): One jakoś tak kolejno puff robią. I karmie je, wode zmieniam, czyszcze pingolony akwarium i leje im do wody jakieś lekarstwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:52 am
Ehem.. ehem... Khy.. khy...
To ja ide poszperać w lodówce. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:53 am
Heyka wszystkim smile W sumie weszłam po to, żeby się pożegnać bo wyjeżdżam na tydzień i nie wiem, czy dzisiaj jeszcze uda mi się wejść na neta. No to... Do zobaczyska za tydzień w sobotę! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:55 am
Hiekka Heyka wszystkim smile W sumie weszłam po to, żeby się pożegnać bo wyjeżdżam na tydzień i nie wiem, czy dzisiaj jeszcze uda mi się wejść na neta. No to... Do zobaczyska za tydzień w sobotę! smile Hejka!! Miło, że wpadłaś się pożegnać. Hejka Suney, ja jestem i jak narazie gadałam z Limią o jej rybkach. Smacznego Limia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:55 am
smacznego zycze lima..................... zobaczenia i milej zabawy hiekka ...........witam katka...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:56 am
Sei chan Hiekka Heyka wszystkim smile W sumie weszłam po to, żeby się pożegnać bo wyjeżdżam na tydzień i nie wiem, czy dzisiaj jeszcze uda mi się wejść na neta. No to... Do zobaczyska za tydzień w sobotę! smile Hejka!! Miło, że wpadłaś się pożegnać. Hejka Suney, ja jestem i jak narazie gadałam z Limią o jej rybkach. Smacznego Limia. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:58 am
*Biegnie do pokoju i wraca ze spora ilościa poduszek*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:00 am
Sei chan *Biegnie do pokoju i wraca ze spora ilościa poduszek*Nyu^ ^ biggrin a po co ci tyle poduszek????????????*podchodzi do niej grzecznie pytajac i spogladajac na rozlorzona poduszki*....................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:01 am
Suney Sei chan *Biegnie do pokoju i wraca ze spora ilościa poduszek*Nyu^ ^ biggrin a po co ci tyle poduszek????????????*podchodzi do niej grzecznie pytajac i spogladajac na rozlorzona poduszki*.................... a po to *bierze poduszke i rzuca w Suney'a* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:03 am
Katka1989 Suney Sei chan *Biegnie do pokoju i wraca ze spora ilościa poduszek*Nyu^ ^ biggrin a po co ci tyle poduszek????????????*podchodzi do niej grzecznie pytajac i spogladajac na rozlorzona poduszki*.................... a po to *bierze poduszke i rzuca w Suney'a* 3nodding *pada na ziemie z wielkim chukiem*ala moja reka to bolalo..........za co mnie zucilas stare ??????????????????????ja sie tylko spytalem sweatdrop *bierze poduszke i oddaje ja sei*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:04 am
Suney Katka1989 Suney Sei chan *Biegnie do pokoju i wraca ze spora ilościa poduszek*Nyu^ ^ biggrin a po co ci tyle poduszek????????????*podchodzi do niej grzecznie pytajac i spogladajac na rozlorzona poduszki*.................... a po to *bierze poduszke i rzuca w Suney'a* 3nodding *pada na ziemie z wielkim chukiem*ala moja reka to bolalo..........za co mnie zucilas stare ??????????????????????ja sie tylko spytalem sweatdrop *bierze poduszke i oddaje ja sei* *wzdycha* Bo mi się nudzi blaugh *bierze poduszkę i rzuca w Sei*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:05 am
*Łapie poduszke i rzuca ja w Katkę, a druga w Suneya*Nyu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|