|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:40 pm
[ Kaku ] Skusi sie ktos na: NM Collar? okazyjnie za 3k heart Cholera dobra cena, wlasnie na niego poluje ^^ No ale coż osatnio moj 1k poszedl się kochac XD a 2,5 nie robi pozyczac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:41 pm
~~lena-undesaid~~ Ok, ja juz pomykam, z kompa mnie wyganiają... Ech... jeszcze tylko 5 dni na tym komputerku i kto wie... Może sie juz wiecej nie zobaczymy...? Papatki... chlip... Narka ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Welcome Ibris , your Gaia Gold: 461
musze zaczac rysowac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Skusi sie ktos na: NM Collar? okazyjnie za 3k heart sama chce to opchnac w markecie... i jeszcze kajdanki za 3k.. ale nikt nie chce kupić sad chamy xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:42 pm
novelin [ Kaku ] Skusi sie ktos na: NM Collar? okazyjnie za 3k heart Cholera dobra cena, wlasnie na niego poluje ^^ No ale coż osatnio moj 1k poszedl się kochac XD a 2,5 nie robi pozyczac biggrin trzymac go dla ciebie w tej cenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:45 pm
M-Teen [ Kaku ] Skusi sie ktos na: NM Collar? okazyjnie za 3k heart sama chce to opchnac w markecie... i jeszcze kajdanki za 3k.. ale nikt nie chce kupić sad chamy xp blaugh hm..moze dlatego, ze kajdanki chodza po 2k, sluchaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:45 pm
[ Kaku ] novelin [ Kaku ] Skusi sie ktos na: NM Collar? okazyjnie za 3k heart Cholera dobra cena, wlasnie na niego poluje ^^ No ale coż osatnio moj 1k poszedl się kochac XD a 2,5 nie robi pozyczac biggrin trzymac go dla ciebie w tej cenie? Nie Kaku, sprzedaj. Zanim ja zbiore 3k to potrwa. Jeszcze znajde jakas okazje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:48 pm
[ Kaku ] M-Teen [ Kaku ] Skusi sie ktos na: NM Collar? okazyjnie za 3k heart sama chce to opchnac w markecie... i jeszcze kajdanki za 3k.. ale nikt nie chce kupić sad chamy xp blaugh hm..moze dlatego, ze kajdanki chodza po 2k, sluchaj blaugh serio? ale cene spadła! kidys byly za 3k pff to było kiedyś =_____=" pa novelin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:51 pm
OMG!!! eek eek eek
oczom moim ukazała sie haniebna cena kajdanek 1,450 g !!!
*bierze wielkiego gumowego młotka i wali sie nim w łeb*
aaaaaaaaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:52 pm
M-Teen OMG!!! eek eek eek oczom moim ukazała sie haniebna cena kajdanek 1,450 g !!! *bierze wielkiego gumowego młotka i wali sie nim w łeb* aaaaaaaaa! ja bym wolala to "omg" ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:54 pm
Ibris M-Teen OMG!!! eek eek eek oczom moim ukazała sie haniebna cena kajdanek 1,450 g !!! *bierze wielkiego gumowego młotka i wali sie nim w łeb* aaaaaaaaa! ja bym wolala to "omg" ;P tiaaaa *marzy* omg jest niezłe.. ale niestety zanim ja uzbieram tyle ile to powinno kosztować to to zdrożeje 4krotnie xp ale ceny kajdanek mnie sozkują! >.< kiedy byly po 3 k! stare rynek gaia podupada... ygh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|