|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:14 pm
opcy Vykk do klubu kawalera?? a nie przypadkiem slomianej panny xp ja sobie wypraszam xd a sobie wypraszaj...jesli panienka zapisuje sie do klubu kawalera...podkreslam KAWALERA TO CHYBA COS JEST TU NIE TAK xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:15 pm
xd Vykk, zle Ci z tym? kazdy ma jakies zboczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:16 pm
Ibris czuje, ze mam wladze biggrin nie to tylko dredowlosa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:19 pm
Ty Vykk nie podskakuj ^^
Agresje trzeba zdusic w zarodku biggrin
>>niepostrzeżenie bierze do ręki poduche<<
hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:20 pm
Novelin, to bylo bardzo tajniackie biggrin *odsuwa sie z Grendem na bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:22 pm
Ibris Novelin, to bylo bardzo tajniackie biggrin *odsuwa sie z Grendem na bok* Wiadomo^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:23 pm
novelin Ty Vykk nie podskakuj ^^ Agresje trzeba zdusic w zarodku biggrin >>niepostrzeżenie bierze do ręki poduche<< hehe *porusza reka odlasniajac pasek oraz wiszacy przy nim miecz swietlny*...ze co slucham??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:26 pm
*powoli zbiera swoje zeby i twarz z ziemi* o bejbe...
- Ja mu nie wierze, nie! Szczepan, ty masz kurwiki w oczach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:30 pm
Ibris *powoli zbiera swoje zeby i twarz z ziemi* o bejbe... - Ja mu nie wierze, nie! Szczepan, ty masz kurwiki w oczach! Taaa dokłądnie tak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:34 pm
ten topor prawie zniszczyl caly swiat razz hey Nov, znalazlam stare kwiatki z sesji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:35 pm
novelin Vykk novelin Vykk novelin Ty Vykk nie podskakuj ^^ Agresje trzeba zdusic w zarodku biggrin >>niepostrzeżenie bierze do ręki poduche<< hehe *porusza reka odlasniajac pasek oraz wiszacy przy nim miecz swietlny*...ze co slucham?? >>Wyciąga swopwuręczny z runami na pająki<< Że to ^^ phi...*zapala miecz switlny plynnym ruchem podczas wyciagqnia go zza pazuchy*to potrafi ciac durastal i najtwardsze materialy potrafiace wytrwac cisnienie panujace w kosmosie rownie latwo jak noz wlos...a ty mi tu z kawalkiem drewna wyskakujesz xp >>przesuwa palcami po ostrzu i patrzy się b. wrednie<< Chłopcze ten o to toprawie zabił stworzyciela ^^ Nie podskakuj mi tu biggrin tylko stworzyciela??...takich jak ten tutaj bo jest na peczki xp ale powiedz mi czy stoczylas kiedys walke z voxynem i uszlas z niej zywa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|