|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:01 pm
nie kawalarz, tylko kawaler ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:03 pm
Miss Sara musze kończyć papa blaugh dobrej nocy :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:04 pm
Ibris nie kawalarz, tylko kawaler ;P to akurat tez! 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:05 pm
opcy Ibris nie kawalarz, tylko kawaler ;P to akurat tez! 3nodding xd KSK? razz klub samotnych kawalerow biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:06 pm
Ibris opcy Ibris nie kawalarz, tylko kawaler ;P to akurat tez! 3nodding xd KSK? razz klub samotnych kawalerow biggrin czemu nie..... chcesz sie zapisac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:07 pm
Ibris opcy Ibris nie kawalarz, tylko kawaler ;P to akurat tez! 3nodding xd KSK? razz klub samotnych kawalerow biggrin dokladnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:07 pm
opcy Ibris opcy Ibris nie kawalarz, tylko kawaler ;P to akurat tez! 3nodding xd KSK? razz klub samotnych kawalerow biggrin czemu nie..... chcesz sie zapisac? ja się cheteni zapisze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:08 pm
novelin opcy Ibris opcy Ibris nie kawalarz, tylko kawaler ;P to akurat tez! 3nodding xd KSK? razz klub samotnych kawalerow biggrin czemu nie..... chcesz sie zapisac? ja się cheteni zapisze ;] do klubu kawalera?? a nie przypadkiem slomianej panny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:09 pm
novelin opcy Ibris KSK? razz klub samotnych kawalerow biggrin czemu nie..... chcesz sie zapisac? ja się cheteni zapisze ;] swietnie bedziemy mogli razem uzalac sie nad soba! 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tez, ja tez!
albo nie! ja nie chce byc samotna! Novelin, badz moja, bo chce miec wymowke, plzzzz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk do klubu kawalera?? a nie przypadkiem slomianej panny xp Obojętnie. ;] [Kukus: umiesz liczyć? to zrób z tej umiejętności pożytek... ostrzegam po raz ostatni]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:10 pm
Vykk do klubu kawalera?? a nie przypadkiem slomianej panny xp ja sobie wypraszam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:10 pm
Ibris ja tez, ja tez! albo nie! ja nie chce byc samotna! Novelin, badz moja, bo chce miec wymowke, plzzzz whee Okej biggrin Ach ta moja słaba silna wola biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|