|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:45 pm
novelin Niech mnie ktoś obudzi... Wiem... kawa, potrzebuję kawy... mhmmm *budzi i podaje kawe typu "mały szatan" *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Niech mnie ktoś obudzi... Wiem... kawa, potrzebuję kawy... mhmmm *patrzy na etykietke kartonu "pitahaya"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oj... M-Teen, Sweet_Chi, Lena... ale wtopa, drogie dziewczęta... dobra rada... nie obrabiajcie mi dupy na HP, bo ja czasem cofam się z nudów do postów z wcześniejszej części dnia i może się zrobić nieładnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:47 pm
opcy novelin Niech mnie ktoś obudzi... Wiem... kawa, potrzebuję kawy... mhmmm *budzi i podaje kawe typu "mały szatan" * Dzieki Opcy, spadłeś mi z nieba ^^ [dosłownie ^^]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:49 pm
novelin opcy novelin Niech mnie ktoś obudzi... Wiem... kawa, potrzebuję kawy... mhmmm *budzi i podaje kawe typu "mały szatan" * Dzieki Opcy, spadłeś mi z nieba ^^ [dosłownie ^^] moze raczej "wynurzyles sie z piekiel"? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:50 pm
Ibris novelin opcy novelin Niech mnie ktoś obudzi... Wiem... kawa, potrzebuję kawy... mhmmm *budzi i podaje kawe typu "mały szatan" * Dzieki Opcy, spadłeś mi z nieba ^^ [dosłownie ^^] moze raczej "wynurzyles sie z piekiel"? razz E tam, niebo, pieklo ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:50 pm
novelin opcy novelin Niech mnie ktoś obudzi... Wiem... kawa, potrzebuję kawy... mhmmm *budzi i podaje kawe typu "mały szatan" * Dzieki Opcy, spadłeś mi z nieba ^^ [dosłownie ^^] sie wie..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:51 pm
Ibris moze raczej "wynurzyles sie z piekiel"? razz no wiesz co?!?! po tobie sie tego nie spodziewalem!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ibris moze raczej "wynurzyles sie z piekiel"? razz no wiesz co?!?! po tobie sie tego nie spodziewalem!!!! domokun No wiesz Opcy Ib to jest kawalarz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*szeroki usmiech* a czy to wazne? przyjaciol mozna miec wszedzie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:53 pm
novelin Niech mnie ktoś obudzi... Wiem... kawa, potrzebuję kawy... mhmmm hejka dredowlosa.. dzieki za opinie o fotce... xp a teraz czekam na riposte
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:57 pm
novelin opcy Ibris moze raczej "wynurzyles sie z piekiel"? razz no wiesz co?!?! po tobie sie tego nie spodziewalem!!!! domokun No wiesz Opcy Ib to jest kawalarz biggrin powiedzmy ze ja tez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:59 pm
opcy novelin opcy Ibris moze raczej "wynurzyles sie z piekiel"? razz no wiesz co?!?! po tobie sie tego nie spodziewalem!!!! domokun No wiesz Opcy Ib to jest kawalarz biggrin powiedzmy ze ja tez wink musze kończyć papa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|