|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:32 pm
Hah! Ogrzewanie dziala! XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:32 pm
Lethiel Silver_day Lethiel Silver_day a mam takie pytanie mozna byc obmacanym w szkole bo albo mi sie wybaje albo dzisiaj wlsnie zostalem obmacany przez kolezanki z klasy (straszne) sad O.o ... ktoore to ??!! jush ja im dam molestowac biednego Silverka !! xd takie trzy to bylo straszne jeszcze troche a chyba bym sie tak wydarl na nie i z kalasy wylecial sad brrr sad *przytuuuuuul* biedactwo sad sad sad *glasq glask* ale... hm.. czym sobie zaslooshyleś xd ?? witaj Sara *przytuuuuul* whee tym ze na PO siedze w pierwszej lawce sad i ze nauczyciel ma trache gejowskie podejscie do uczniow wiec dziewczyny wymyslily zeby pokazas ze mnie bardziej od niego lubia to niemnie zmacaly gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:33 pm
Silver_day moja braciak mial podobny problem ale udalo mu sie z niego jakos wyjsc z calej wypowiedzi jakos dziwnym trafem zwrocilem uwage na JAKOS...czy to normalne xp sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:33 pm
[ Kaku ] zastosowalbym prawo Hammurabiego blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:34 pm
Silver_day tym ze na PO siedze w pierwszej lawce sad i ze nauczyciel ma trache gejowskie podejscie do uczniow wiec dziewczyny wymyslily zeby pokazas ze mnie bardziej od niego lubia to niemnie zmacaly gonk eeee .. sweatdrop .. aha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Silver_day moja braciak mial podobny problem ale udalo mu sie z niego jakos wyjsc z calej wypowiedzi jakos dziwnym trafem zwrocilem uwage na JAKOS...czy to normalne xp sweatdrop xd no nie wiem ale podobny nagadal jakis glupot i mu uwirzyli ale ja w to nie wnikalem bo nie mialem takij potrzeby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja ide sie dalej kuc bioli... narka wam.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:35 pm
zmykam sad .. papatki wam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:36 pm
Lethiel zmykam sad .. papatki wam crying papapapapapa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel zmykam sad .. papatki wam crying papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel zmykam sad .. papatki wam crying papatki Lethi papcie Chii crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:37 pm
sweet_chii dobra ja ide sie dalej kuc bioli... narka wam.. xd papatki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:38 pm
co za skoordynowane wyjscie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:43 pm
Niech mnie ktoś obudzi...
Wiem... kawa, potrzebuję kawy... mhmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:45 pm
novelin Niech mnie ktoś obudzi... Wiem... kawa, potrzebuję kawy... mhmmm jak chcesz to moge ci pożyczyć kawe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|