Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8509 8510 8511 8512 8513 8514 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

[ Kaku ]

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:21 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk
witka...wlasnie wrocielm do kompa...i chyba zaraz sie zabije...
czemu??? surprised
bo mam komisje wosjkowa a nie mam zaswaidczenia o tym ze sie ucze... stressed gonk domokun a bez niego moge mnie od razu do woja przydzielic...pozatym nie mam pojecia czy jak pjde rano do szkoly to zastane tam kogos kompetentnego bo mam rekolekcje...jezu... domokun scream stressed gonk

men, nie ma problemu. ja tez dzisiaj dotarlem bez fotki i zaswiadczenia.
dostalem kilka dni na ich doniesienie. Wyjasnisz, ze masz rekolekcje, naswietl sprawe, napewno zrozumieja. nie musisz panikowac.

spokoj cie uratuje 3nodding
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:22 pm

Lavagetas_heqetai
no nic, ja uciekam
adieu wszystkim wink

papatki
*machu machu*

Lethiel

Tipsy Lunatic

evilkaa

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:22 pm

sea-coast
zmykam...jutro maturka miƂego wieczoru zycze wink

powodzonka papa
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:23 pm

Silver_day
a mam takie pytanie mozna byc obmacanym w szkole bo albo mi sie wybaje albo dzisiaj wlsnie zostalem obmacany przez kolezanki z klasy (straszne) sad

O.o ... ktoore to ??!! jush ja im dam molestowac biednego Silverka !! xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Miss Sara

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:25 pm

Lethiel
Silver_day
a mam takie pytanie mozna byc obmacanym w szkole bo albo mi sie wybaje albo dzisiaj wlsnie zostalem obmacany przez kolezanki z klasy (straszne) sad

witajcie blaugh
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:26 pm

Lethiel
Silver_day

takie trzy to bylo straszne jeszcze troche a chyba bym sie tak wydarl na nie i z kalasy wylecial sad brrr

evilkaa

evilkaa

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:26 pm

Miss Sara
Lethiel
Silver_day

witajcie blaugh

czesc
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:27 pm

[ Kaku ]
Vykk
sweet_chii
Vykk
czemu??? surprised
bo mam komisje wosjkowa a nie mam zaswaidczenia o tym ze sie ucze... stressed gonk domokun a bez niego moge mnie od razu do woja przydzielic...pozatym nie mam pojecia czy jak pjde rano do szkoly to zastane tam kogos kompetentnego bo mam rekolekcje...jezu... domokun scream stressed gonk

dostalem kilka dni na ich doniesienie. Wyjasnisz, ze masz rekolekcje, naswietl sprawe, napewno zrozumieja. nie musisz panikowac.

fiu...troche mi lepiej ale i tak z samego rana sproboje szczescia w szkole...z tym ze ja nie bylem za pierwszym razem w WKU bo bylem w szpitalu i matka przelozyla mi termin niby nawert na samym zaswiadczeniu zostalo przekreslone z data na jutro...z tym ze co jest lepsze dziiaj przyszlo mi ponaglenie ze mam sie stawic do piatku godziny 10 w przeciwnym razie bede obarczony grzywna ... domokun

Vykk

opcy

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:27 pm

Miss Sara
witajcie blaugh

dobereczek
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:28 pm

Silver_day
Lethiel
Silver_day

takie trzy to bylo straszne jeszcze troche a chyba bym sie tak wydarl na nie i z kalasy wylecial sad brrr

sad
*przytuuuuuul*
biedactwo sad sad sad
*glasq glask*
ale... hm.. czym sobie zaslooshyleƛ xd ??

witaj Sara *przytuuuuul* whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

sweet_chii

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:29 pm

Silver_day
idz do psychologa jesli nie mozesz sobie poradzic z tym problemem albo powiedz nam...

xp

Vykk, nie panikuj ^^'

hey Sara

Gailenquen

evilkaa

Vykk
[ Kaku ]
Vykk
sweet_chii
Vykk
czemu??? surprised

fiu...troche mi lepiej ale i tak z samego rana sproboje szczescia w szkole...z tym ze ja nie bylem za pierwszym razem w WKU bo bylem w szpitalu i matka przelozyla mi termin niby nawert na samym zaswiadczeniu zostalo przekreslone z data na jutro...z tym ze co jest lepsze dziiaj przyszlo mi ponaglenie ze mam sie stawic do piatku godziny 10 w przeciwnym razie bede obarczony grzywna ... domokun

moja braciak mial podobny problem ale udalo mu sie z niego jakos wyjsc
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:30 pm

hejka sarcia

Silver...korzystajac z drugiej opcji bardziej ryzykujesz na spaczenia psychiczne ale rownie dobrze moze okazac sie to lepsza pomoc niz u psychopaty...tfu znaczy psychiatry

Vykk

[ Kaku ]

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 12:30 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8509 8510 8511 8512 8513 8514 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games