|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:21 pm
Vykk sweet_chii Vykk witka...wlasnie wrocielm do kompa...i chyba zaraz sie zabije... czemu??? surprised bo mam komisje wosjkowa a nie mam zaswaidczenia o tym ze sie ucze... stressed gonk domokun a bez niego moge mnie od razu do woja przydzielic...pozatym nie mam pojecia czy jak pjde rano do szkoly to zastane tam kogos kompetentnego bo mam rekolekcje...jezu... domokun scream stressed gonk men, nie ma problemu. ja tez dzisiaj dotarlem bez fotki i zaswiadczenia. dostalem kilka dni na ich doniesienie. Wyjasnisz, ze masz rekolekcje, naswietl sprawe, napewno zrozumieja. nie musisz panikowac. spokoj cie uratuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:22 pm
Lavagetas_heqetai no nic, ja uciekam adieu wszystkim wink papatki *machu machu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:22 pm
sea-coast zmykam...jutro maturka miĆego wieczoru zycze wink powodzonka papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:23 pm
Silver_day a mam takie pytanie mozna byc obmacanym w szkole bo albo mi sie wybaje albo dzisiaj wlsnie zostalem obmacany przez kolezanki z klasy (straszne) sad O.o ... ktoore to ??!! jush ja im dam molestowac biednego Silverka !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:25 pm
Lethiel Silver_day a mam takie pytanie mozna byc obmacanym w szkole bo albo mi sie wybaje albo dzisiaj wlsnie zostalem obmacany przez kolezanki z klasy (straszne) sad O.o ... ktoore to ??!! jush ja im dam molestowac biednego Silverka !! xd witajcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:26 pm
Lethiel Silver_day a mam takie pytanie mozna byc obmacanym w szkole bo albo mi sie wybaje albo dzisiaj wlsnie zostalem obmacany przez kolezanki z klasy (straszne) sad O.o ... ktoore to ??!! jush ja im dam molestowac biednego Silverka !! xd takie trzy to bylo straszne jeszcze troche a chyba bym sie tak wydarl na nie i z kalasy wylecial sad brrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:26 pm
Miss Sara Lethiel Silver_day a mam takie pytanie mozna byc obmacanym w szkole bo albo mi sie wybaje albo dzisiaj wlsnie zostalem obmacany przez kolezanki z klasy (straszne) sad O.o ... ktoore to ??!! jush ja im dam molestowac biednego Silverka !! xd witajcie blaugh czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:27 pm
[ Kaku ] Vykk sweet_chii Vykk witka...wlasnie wrocielm do kompa...i chyba zaraz sie zabije... czemu??? surprised bo mam komisje wosjkowa a nie mam zaswaidczenia o tym ze sie ucze... stressed gonk domokun a bez niego moge mnie od razu do woja przydzielic...pozatym nie mam pojecia czy jak pjde rano do szkoly to zastane tam kogos kompetentnego bo mam rekolekcje...jezu... domokun scream stressed gonk men, nie ma problemu. ja tez dzisiaj dotarlem bez fotki i zaswiadczenia. dostalem kilka dni na ich doniesienie. Wyjasnisz, ze masz rekolekcje, naswietl sprawe, napewno zrozumieja. nie musisz panikowac. spokoj cie uratuje 3nodding fiu...troche mi lepiej ale i tak z samego rana sproboje szczescia w szkole...z tym ze ja nie bylem za pierwszym razem w WKU bo bylem w szpitalu i matka przelozyla mi termin niby nawert na samym zaswiadczeniu zostalo przekreslone z data na jutro...z tym ze co jest lepsze dziiaj przyszlo mi ponaglenie ze mam sie stawic do piatku godziny 10 w przeciwnym razie bede obarczony grzywna ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:28 pm
Silver_day Lethiel Silver_day a mam takie pytanie mozna byc obmacanym w szkole bo albo mi sie wybaje albo dzisiaj wlsnie zostalem obmacany przez kolezanki z klasy (straszne) sad O.o ... ktoore to ??!! jush ja im dam molestowac biednego Silverka !! xd takie trzy to bylo straszne jeszcze troche a chyba bym sie tak wydarl na nie i z kalasy wylecial sad brrr sad *przytuuuuuul* biedactwo sad sad sad *glasq glask* ale... hm.. czym sobie zaslooshyleĆ xd ?? witaj Sara *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:29 pm
Silver_day a mam takie pytanie mozna byc obmacanym w szkole bo albo mi sie wybaje albo dzisiaj wlsnie zostalem obmacany przez kolezanki z klasy (straszne) sad idz do psychologa jesli nie mozesz sobie poradzic z tym problemem albo powiedz nam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk, nie panikuj ^^'
hey Sara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk [ Kaku ] Vykk sweet_chii Vykk witka...wlasnie wrocielm do kompa...i chyba zaraz sie zabije... czemu??? surprised bo mam komisje wosjkowa a nie mam zaswaidczenia o tym ze sie ucze... stressed gonk domokun a bez niego moge mnie od razu do woja przydzielic...pozatym nie mam pojecia czy jak pjde rano do szkoly to zastane tam kogos kompetentnego bo mam rekolekcje...jezu... domokun scream stressed gonk men, nie ma problemu. ja tez dzisiaj dotarlem bez fotki i zaswiadczenia. dostalem kilka dni na ich doniesienie. Wyjasnisz, ze masz rekolekcje, naswietl sprawe, napewno zrozumieja. nie musisz panikowac. spokoj cie uratuje 3nodding fiu...troche mi lepiej ale i tak z samego rana sproboje szczescia w szkole...z tym ze ja nie bylem za pierwszym razem w WKU bo bylem w szpitalu i matka przelozyla mi termin niby nawert na samym zaswiadczeniu zostalo przekreslone z data na jutro...z tym ze co jest lepsze dziiaj przyszlo mi ponaglenie ze mam sie stawic do piatku godziny 10 w przeciwnym razie bede obarczony grzywna ... domokun moja braciak mial podobny problem ale udalo mu sie z niego jakos wyjsc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:30 pm
hejka sarcia
Silver...korzystajac z drugiej opcji bardziej ryzykujesz na spaczenia psychiczne ale rownie dobrze moze okazac sie to lepsza pomoc niz u psychopaty...tfu znaczy psychiatry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|