|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:57 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Ibris ~~lena-undesaid~~ *rozglada sie po pooju* Czy ktoś zauważył że przyszłam?? hey Jakoś długo wam zeszlo na zauważenie mnie- -' ooo!! Lena czesc.... xd Tja... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:57 am
Kukus wszyscy niezwiązani ze sprawą kradzieży Prinee proszeni są o nie wtrącanie się: czyli mówię do Kariny, sea-coast i do ciebie Kitty również... nie ma o co sie kłócić, szczególnie, że was ta sprawa nie dotyczy... no chyba, że któraś z was jej pomagała i wraz z nią poniesie konsekwencje... KONIEC TEMATU mam dla Ciebie wiadomośc od prinee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:58 am
Kukus wszyscy niezwiązani ze sprawą kradzieży Prinee proszeni są o nie wtrącanie się: czyli mówię do Kariny, sea-coast i do ciebie Kitty również... nie ma o co sie kłócić, szczególnie, że was ta sprawa nie dotyczy... no chyba, że któraś z was jej pomagała i wraz z nią poniesie konsekwencje... KONIEC TEMATU eee.. witaj blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:59 am
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Jakoś długo wam zeszlo na zauważenie mnie- -' ooo!! Lena czesc.... xd Tja... stare co jest Lenuś?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus wszyscy niezwiązani ze sprawą kradzieży Prinee proszeni są o nie wtrącanie się: czyli mówię do Kariny, sea-coast i do ciebie Kitty również... nie ma o co sie kłócić, szczególnie, że was ta sprawa nie dotyczy... no chyba, że któraś z was jej pomagała i wraz z nią poniesie konsekwencje... KONIEC TEMATU "Napisz Kukusowi ze ja nie mam nic od Wodza, zadnych jego glupich itemow.....to nie ja je mam tylko ktos inny.....i niech najpierw sprawdza zanim osadzaja...."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whee 4laugh heart *przytuuuuula delikatnie koteczka* mrrrraaaauuur whee xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:00 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Jakoś długo wam zeszlo na zauważenie mnie- -' ooo!! Lena czesc.... xd Tja... stare co jest Lenuś?? biggrin mnie tez nie zauwazyl stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:01 pm
sweet_chii mnie tez nie zauwazyl stare a ty sie wczoraj nie pozegnalas :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:02 pm
opcy sweet_chii mnie tez nie zauwazyl stare a ty sie wczoraj nie pozegnalas razz a jak niby mialam skoro mi wylaczono sila kompa i kazali mi isc spac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Jakoś długo wam zeszlo na zauważenie mnie- -' ooo!! Lena czesc.... xd Tja... stare co jest Lenuś?? biggrin A nie, nic,ja tylko stwierdzam, że tutaj trza walczyc jak lwica o to, żeby cie zauwarzyli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast mam dla Ciebie wiadomośc od prinee nie wiem... do ciebie chyba nie dociera, że mnie to nie obchodzi... ja skończyłem rozmowę z tą osobą... co znaczy, że mnie nie interesują wiadomości od niej... mogła się powstrzymać od pyskówki, nie będę tolerował takiego zachowania wobec szanowanych gildiowiczów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:03 pm
Lethiel whee 4laugh heart *przytuuuuula delikatnie koteczka* mrrrraaaauuur whee xd 4laugh (znaczy sie kot xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|