|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:49 am
Miss_Karina novelin Kurde usypiam na stojąco ^^ Nie trzeba było zarywać nocy - -' a cos robila w nocy? idz lepiej teraz spac bo organizm sie podda i zasniesz O.o Uczyłam się crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:50 am
hejka... wrocilam...
znow zasnelam w dzien crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris ~~lena-undesaid~~ *rozglada sie po pooju* Czy ktoś zauważył że przyszłam?? hey Jakoś długo wam zeszlo na zauważenie mnie- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Novelin *klep klep* ==' ty mi sie wykonczysz, a tak nie bedzie. Zmien to lo, hmh?
Yosei - xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:51 am
O.o *siada obok LH* jakie slodkie kociątko whee 4laugh *obserwooje kotka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:51 am
Ibris Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Kari--no ale nie ma crying crying crying gonk ojc bidul... nie wiem jak ci na to poradzic whee szkoda daj mi troche miejsca przy ogniu, co? ^^ papatki Karin ^.^ jasne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:52 am
papathuś wszystkim... smile *przytuul* Lenuś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:52 am
novelin Miss_Karina novelin Kurde usypiam na stojąco ^^ Nie trzeba było zarywać nocy - -' a cos robila w nocy? idz lepiej teraz spac bo organizm sie podda i zasniesz O.o Uczyłam się crying o... no to tak jak ja... dla mnie normalka to do 3 w nocy ale kiedys nie spalam cala noc i tak fajnie mi sie po szkole chodzilo... polowe czulam co sie obok mnie dzieje... sweatdrop , a potem mnie przyjaciolka z qmplem zaprowadzili sila do pielegniarki i kazali mi wziac glukardiamid... a przeciez ja wcale tak zle nie wygladalam... moja qmpela jak nie spala cala noc to zemdlala na matmie... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:54 am
~~lena-undesaid~~ Ibris ~~lena-undesaid~~ *rozglada sie po pooju* Czy ktoś zauważył że przyszłam?? hey Jakoś długo wam zeszlo na zauważenie mnie- -' ooo!! Lena czesc.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:54 am
Opcy xd
ej, ej ale nie wiazac tego kotka nitka! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:56 am
wszyscy niezwiązani ze sprawą kradzieży Prinee proszeni są o nie wtrącanie się:
czyli mówię do Kariny, sea-coast i do ciebie Kitty również... nie ma o co sie kłócić, szczególnie, że was ta sprawa nie dotyczy... no chyba, że któraś z was jej pomagała i wraz z nią poniesie konsekwencje...
KONIEC TEMATU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|