|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:03 am
yeah!! dzieki Vykk!! Mam kwiatka.. biggrin Tam miauo byc 180.. biggrin Zostawcie kitty, dobrze?? [staje w pozycji obronnej]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:04 am
opcy M-Teen opcy btw macie pozdrowienia od Hrabiego (mojego kota) iuuuuu >.< moja nekunia spi sobie na monitorze whee to niezdrowo jak ostatnio probowalem to mnie potem plecy bolaly.... prezes, ty se uważaj! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:05 am
Wodzu yeah!! dzieki Vykk!! Mam kwiatka.. biggrin Tam miauo byc 180.. biggrin Zostawcie kitty, dobrze?? [staje w pozycji obronnej] [schowana za plecami wodza płacze] crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:06 am
ojc...ale sie zagapilam xd O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:06 am
Kitty-ShadowCat Wodzu yeah!! dzieki Vykk!! Mam kwiatka.. biggrin Tam miauo byc 180.. biggrin Zostawcie kitty, dobrze?? [staje w pozycji obronnej] [schowana za plecami wodza płacze] crying a cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:08 am
Baliaur Kukus opcy Kukus sea-coast qulba mam do ciebie bardzo wiele... zacznijmy od tego ze sie urodzilas oki ? moze byc ?? nastepnie, przez ciebie Prinne poszla z Gildii a nastepnie to ze jestes dziecinna i kul;ba tyle wez idz mi z oczu dziecko drogie... odbij od niej, bo twoja przyjaci�łeczka stąd wyjechała za mordeczkę za bardzo rozpuszczoną... a jeśli nie odda tego co zasunęła to wyjedzie nie tylko z gildii ale i z Gaii, możesz jej to przekazać a mowilem ze dymy...... domokun btw macie pozdrowienia od Hrabiego (mojego kota) na kolacje sajgonki masz? xd z Kukus?? stare raczej z kuskus xd nmzc Wodzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:08 am
M-Teen opcy M-Teen opcy btw macie pozdrowienia od Hrabiego (mojego kota) iuuuuu >.< moja nekunia spi sobie na monitorze whee to niezdrowo jak ostatnio probowalem to mnie potem plecy bolaly.... prezes, ty se uważaj! xp ja caly czas uwazam! z tego jestem znany.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:09 am
Miss_Karina ojc...ale sie zagapilam xd O.o nie tylko ty whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:11 am
Setsuna Dragonclaw Miss_Karina ojc...ale sie zagapilam xd O.o nie tylko ty whee ehehee whee Hej Pisiek blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:13 am
hey Sets *uklonik*, LH ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:14 am
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw Miss_Karina ojc...ale sie zagapilam xd O.o nie tylko ty whee ehehee whee Hej Pisiek blaugh whee czesc... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:15 am
serwusik Ibris :c) Kitty :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:16 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Setsuna Dragonclaw Miss_Karina ojc...ale sie zagapilam xd O.o nie tylko ty whee ehehee whee Hej Pisiek blaugh whee czesc... ...co ci jest? O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|